0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι ΠΕ19-20. Μόλις γύρισα από τα γραφεία της ΠΕ της περιοχής μου (Σέρρες). Μας ζήτησαν να κάνουμε αιτήσεις προσωρινής τοποθέτησης με τα μόρια της απόσπασης. Μου είπαν επίσης πως πιθανόν το ΠΥΣΠΕ θα εξετάσει τις αιτήσεις μας μαζί με αυτές όσων έρθουν με απόσπαση ή διατεθούν από τη δευτεροβάθμια γιατί έτσι κάνουν στην πρωτοβάθμια με όσους πάνε με μετάταξη τον πρώτο χρόνο. Για οργανικές μου είπαν του χρόνου.
Από οτι κατάλαβα θέλουν να το κάνουν έτσι για μην προηγηθούν οι τοποθετήσεις των μεταταγμένων αλλά να γίνει συνεξέταση και με όσους ζητούν απόσπαση από τις ειδικότητες που είδη υπάρχουν στην πρωτοβάθμια (ΠΕ06,ΠΕ11 κλπ) ώστε οι πιθανές οργανικές να μοιραστούν μεταξύ όλων του χρόνου. Οπότε βάζουν τα μόρια απόσπασης γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν να τους βάλουν όλους μαζί. Θα πρέπει να μάθουμε ποια είναι η διαδικασία που γινόταν μέχρι τώρα από παλαιότερες περιπτώσεις μετάταξεις από
το ΦΕΚ μέχρι τέλος της εβδομάδας...Τι γίνεται την Πέμπτη αν δεν βγει αύριο;Εδώ η Α/θμια δε μας "δέχεται" χωρίς ΦΕΚ..
Παράθεση από: ntroulis στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:34:24 pmτο ΦΕΚ μέχρι τέλος της εβδομάδας...Τι γίνεται την Πέμπτη αν δεν βγει αύριο;Εδώ η Α/θμια δε μας "δέχεται" χωρίς ΦΕΚ..Πως γινεται καποιες να ''δεχονται'' και καποιες να μη δεχονται;Σε καποιες εκαναν οι μεταταγμενοι ηδη αναληψη υπηρεσιας και περιμενουν νεοτερες οδηγιες για να κανουν και δηλωση τοποθετησης!!!!
Παράθεση από: Fofaki στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:37:47 pmΠαράθεση από: ntroulis στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:34:24 pmτο ΦΕΚ μέχρι τέλος της εβδομάδας...Τι γίνεται την Πέμπτη αν δεν βγει αύριο;Εδώ η Α/θμια δε μας "δέχεται" χωρίς ΦΕΚ..Πως γινεται καποιες να ''δεχονται'' και καποιες να μη δεχονται;Σε καποιες εκαναν οι μεταταγμενοι ηδη αναληψη υπηρεσιας και περιμενουν νεοτερες οδηγιες για να κανουν και δηλωση τοποθετησης!!!!Παιδιά νομίζω ότι δεν μπορεί να ισχύει ανάληψη υπηρεσίας χωρίς να έχει βγει το ΦΕΚ.