0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τωρα που λιγο ηρεμησα...1) Στο σχολειο που ειμαι στην ουσια υπαρχουν 2 οργανικες θεσεις , και καλυπτω την μια οπου ο συναδελφος ειναι σε μονιμες και πολλαπαλες αποσπασεις..2) Ειμαι σε διαθεση ΠΥΣΔΕ. Και στο σχολειο δουλευω πληρες ωραριο.αρα τι θεωρουμαι; Υπεραριθμη; Εαν ο αποσπασμενος επιστρεψει; τι θα θεωρουμαι τοτε;3) Δεν θαπρεπε να προηγηθει η διαδικασια των κλασικων μεταθεσεων με τα μορια ολων μας φατσα μοστρα, και εαν και εφοσον υπαρξουν υπεραριθμιες ή κενα να συνεχισουν με τα υπολοιπα;4) Φταιω εγω που βλεπω μετα μεθοδευσεις;Ποσο ηλιθιοι μοιαζουμε στα μάτια της εξουσιας; 100 κιλα; Ο καθενας
Η διαδικασία των μεταταξεων δεν πρεπει να συγκρίνεται με των μεταθέσεων γιατί στις μετά τάξεις έχουμε μεταπήδηση σε νέα οργανική θέση με ταυτόχρονη κατάργηση της παλιάς οργανικής ένως στις μεταθέσεις απλα αλλάζει η οριστική τοποθέτηση χωρίς κατάργηση οργανικής θεσης. Αν τώρα ειχαμε μεταφορα οργανικών απο το υπουργείο στην περιφέρεια , σε διεύθυνση η σχολειο, κάτι το οποίο δεν το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό, τοτε θα ειχαμε αντίστοιχες διαδικασίες με τις μετά τάξεις. Πάντως όπως και στις μετά τάξεις προβλεπω ενα μπαχαλο με περιοχές που θα μετακινησουν αρκετούς και αλλες περιοχές με ίδια πλεονάσματα που δε θα μετακινήσουν κανενα
σιγουρα καποιοι ήξεραν και δεν μιλουσαν, ουτε αυτο πρεπει να ξεχασουμεκαι μια μονιμη απορια, πότε κρίνεται καποιος υπεράριθμος;
Αντιγόνη,μιλάω για εργαζόμενους που ήταν τακτικοί υπάλληλοι Δημοσίου.Νομίζω το έχω πει και παλιότερα.Το θέμα με τους αναπληρωτές δεν είναι ότι απολύονται (αυτό γινόταν πάντα τέλος Ιούνη). Το θέμα είναι ότι δεν ξανα-προσλαμβάνονται οι ίδιοι.Αν λοιπόν θέλεις να μιλήσουμε επι του πρακτικού κομματιού του θέματος κάθε αναπληρωτής (και κατα επέκταση εργαζόμενος οπουδήποτε), όπως ήμουν και εγώ κάποτε, κάνοντας μια σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, εις γνώση του αποδέχεται ότι κάποτε αυτή μπορεί να λήξει χωρίς δυνατότητα ανανέωσης.Αρα λοιπόν εγώ συμπεριέλαβα όλους όσους είχαν μια σχέση εργασίας και διακόπηκε βίαια.
Με λίγα λόγια επί του πρακτικού μέρους ποια η διαφορά να πάρω μετάταξη ή μετάθεση στο Υπουργείο Παιδείας από την μια περιοχή στην άλλη πλην της αλλαγής του ωραρίου εργασίας; Γι αυτό τα συγκρίνουμε.