0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ζούμε στον κόσμο που ζεις και σύ..αλλα μάλλον δεν το εχεις πάρει χαμπάρι( βιολόγοι τα τελευταία 3 χρονια έχουν έρθει νομίζω γύρω στους 10 ενώ φυσικός κανένας ) .. Στο ηρακλειο σε αρκετά σχολεία μπορω να τα αναφέρω φυσικη κάνουν βιολόγοι. Ολόκληρα σχολεία δεν έχουν φυσικό ενώ έχουν και 2-3 βιολόγους που κάνουν φυσικη. Και φέτος όπως παει το φαινομενο θα γίνει πιο έντονο..τι δεν καταλαβαίνεις ;
Όλα τα Πυσδε συνομωτουν εναντίων των βιολόγων 😅.Τα στοιχεια είναι αυτά που δίνει το πυσδε, υπάρχει στο site της ΔΔΕ. Τα τελευταία χρόνια ήρθαν 7 φυσικοί στο Ηράκλειο, πριν 4 χρόνια, ενω κάθε χρονο σχεδόν έρχονται χημικοί και βιολόγοι. Στο λύκειο παντως της οργανικής μου είναι μονο ένας βιολόγος ενω στο γυμνάσιο είμαστε ένας χημικός και ένας φυσικός. Επίσης στο διπλανό λύκειο έφυγε ο φυσικός οποτε η ομάδα σχολείων έχει 1-2 καθαρα οργανικά κενά φυσικών. Πάντως είναι παράλογο να ζητάνε 5 φυσικοι απο Ρέθυμνο οπου έχει σχετικό πλεονασαμα, προς Ηράκλειο που έχει 5-8 κενά και να μη μεταθέτουν κανένα.
Καλημέρα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν κι υπομονή ακόμα ένα χρόνο για εμάς που εισπράξαμε ένα μεγάλο όχι. Πάντως περιμένω πως και πως να τα δώ. Μου κάνει εντύπωση που ολόκπηρη πελ/σος δεν άνοιξε για φιλολόγους με 50 μόρια. Και πες οκ αλλά ούτε η β πειραιά, ουτε β εύβοιας ούτε δ κυκλάδων; Απογοήτευση πλήρης....
0401 Επιχειρήματα 0