PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων
(Συντονιστές:
Pixie
,
MARKOS
,
AntreaEirini
)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
12
13
14
15
16
...
31
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: (Αναγνώστηκε 119519 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
papagalia
Έμπειρο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #182 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 08:41:22 am »
Tweet
Καμία εκτίμηση για το πότε της β' φάσης;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:26:05 »
eagle
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Ό,τι δε ζήσαμε είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά!
Απ:
«
Απάντηση #183 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 12:22:33 pm »
Μέχρι 16/9 είναι η τελευταία ημερομηνία για όλους ως προς τις τοποθετήσεις τους (μεταταγμένοι, αποσπασμένοι, διάθεση κτλ),
17/9 θα προχωρήσει το υπουργείο σε μετακινήσεις πλεοναζόντων και υπεραρίθμων εντός ΠΥΣΔΕ και σε όμορα ΠΥΣΔΕ (
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7
)
και μετά τις 20/ 9 (προσωπική εκτίμηση) θα προχωρήσει σε β φάση.
Καταγράφηκε
mimelismoni
Έμπειρο μέλος
"παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
Απ:
«
Απάντηση #184 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 12:32:03 pm »
Γεια σας συναδελφοι!σημερα πρωι τηλεφωνησα στο αρμοδιο για θεματα αναπληρωτων δευτεροβαθμιας τμημα του ΥΠΕΠΘ και μου ειπαν οτι οι εναπομεινασες πιστωσεις για δευετροβαθμια ειναι συγκεκριμενες, αλλα ακομη δεν χουν ξεκαθαρη εικονα για τα κενα, ωστε να ζητησουν επιπλεον, πραγμα που ο υπαλληλος πιθανολογουσε οτι θα γινει, εαν χρειστει.Επισης, διαβαζω στο φορουμ οτι πολλοι συναδελφοι ρωτουν για την ωρομισθια.Κατα την ταπεινη μου αποψη το θεμα ειναι να καλυφθουν τα κενα με οσο περισσοτερους ΑΚΩ γινεται και οχι να συμβιβαστουμε με την ωρομισθια.Οσον αφορα στην ενισχυτικη μου ειπε οτι μεσα στον Οκτωβριο κατα πασα πιθανοτητα θα βγει η προκηρυξη για καθηγητες και οπως μου ειπε θα καταρτιστουν νεοι πινακες αλλα με βαση τα ιδια κριτηρια, με τα οποια καταρτιστηκαν και οι ισχυοντες πινακες αναπληρωτων.Ευχαριστω
Καταγράφηκε
http://filologoi02.webnode.gr/
το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!
kasta1
Πλήρες μέλος
Απ:
«
Απάντηση #185 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 12:58:16 pm »
Εμείς ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τις σαφείς πληροφορίες!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:26:05 »
eri02
Ιστορικό μέλος
χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
Απ:
«
Απάντηση #186 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 01:18:45 pm »
Όπως πάει το πράγμα αςς ξεκινησουμε τουλαχιστον με ενισχυτικη αρκει να μην παιξει με βυσματα το εργο γιατι τα νευρα μου δεν ειναι καθολου καλά...παντα Οκτ.δουλευα εγω και ποσοι αλλοι σας εμενα ΑΚΩ και τωρα να ελπιζουμε εστω στην ενισχυτικη...που καταντησαμε λοχια...
Καταγράφηκε
thrileontas
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #187 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 01:40:52 pm »
Μάθατε για τους ωρομισθίους (απολυμένοι της κινητικότητας) , που πηραν χθες στις τεχνικές ειδικότητες; αναρωτηθήτε γιατί το ρωτάω. π.χ. από που θα πληρώνονται ή αν είναι περισσότεροι του αναμενομένου ή αν δημιουργήθηκε η επιτακτική πλέον ανάγκη για νέες πιστώσεις (επιτέλους ) για να βγει αυτή η έρημη η χρονιά. αυτά , γιατί αλλιώς μένει μόνο μία ίδια με την φοβερή α φάση που θαυμάσαμε.
Καταγράφηκε
greedo
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Han shot first...
Απ:
«
Απάντηση #188 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:07:49 pm »
Προφανώς ήξεραν από πριν πόσες ώρες θα καλύπτουν (ήταν γνωστός ο αριθμός των τμημάτων στις ειδικότητες αυτές), οπότε θα έχουν φροντίσει και για το οικονομικό σκέλος.
Καταγράφηκε
thrileontas
Έμπειρο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #189 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:17:10 pm »
σαφώς και ναι. άλλο ήταν όμως το νόημα της τοποθέτησης που έκανα. καλά , παιδιά χαιρετώ και καλό μεσημέρι. τα ξαναλέμε.
Καταγράφηκε
haroulalki
Έμπειρο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #190 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 03:09:44 pm »
Εσείς ξέρατε ότι το τμήμα στα 27 άτομα σπάει ενώ προηγούμενες χρονιές εργαζόμασταν σε 28; Για μένα αυτό ήταν ένα ευχάριστο νέο σήμερα, δεν ξέρω για εσάς.
Καταγράφηκε
tonik
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Απ:
«
Απάντηση #191 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 04:50:04 pm »
haroulalki, αν αυτό τηρηθεί, ναι, είναι θετικό.
Για τη β΄φάση δε γνωρίζω κάτι, το μόνο που έμαθα είναι ότι οι μαθηματικοί της α΄φάσης στη Θεσσαλονίκη τοποθετήθηκαν προσωρινά σε σχολεία για να μην κάθονται σπίτι τους και μόλις τοποθετηθούν οι αποσπασμένοι θα τοποθετηθούν στις οριστικές τους θέσεις. Μου θύμισε το περσινό χάλι της Αθήνας... Από αυτό προκύπτει ότι πάμε για τέλη του μήνα για β΄ (και δε θέλω να παραδεχτώ ότι πρόκειται για τελευταία) φάση.
Καταγράφηκε
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.
mirto
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #192 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 06:06:38 pm »
σε κάποιο φόρουμ της αθμιας αναρτήθηκε μήνυμα του καψαλάκη αλά πυθία, ότι η μέρα θα τελειώσει καλά. υπάρχει λέτε κάποια πληροφορία για β φάση στην αθμια;
Καταγράφηκε
haroulalki
Έμπειρο μέλος
Απ:
«
Απάντηση #193 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:05:49 pm »
Γιατί ανανέωσαν τους πίνακες ωρομισθίων οεο;
Καταγράφηκε
miss butterfly
Προχωρημένο μέλος
Ακολούθησε δρόμο χωρίς μονοπάτι κι άσε τα χνάρια..
Απ:
«
Απάντηση #194 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:06:35 pm »
Κι όχι μόνο τους ανανέωσαν αλλά βρέθηκα και 6 θέσεις κάτω από πέρσυ.
Καταγράφηκε
ENTY23
Πλήρες μέλος
Απ:
«
Απάντηση #195 στις:
Σεπτεμβρίου 12, 2013, 09:22:54 pm »
Άρχισαν τα όργανα!!! Με την ανανέωση των πινάκων των ωρομισθίων μάλλον θα αρχίσει από αύριο ή το αργότερο από Δευτέρα η κλήση ωρομισθίων για την κάλυψη των κενών. Την πατήσαμε κοινώς...
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
12
13
14
15
16
...
31