0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το καράβι έχει βουλιάξει.. Τα όσα γίνονται είναι μια παράταση για να μην ξεσπάσει ο πόλεμος... Ας γίνει οτι θέλει, εγώ δεν τους αντέχω άλλο!
Αγαπητοί/ες συνάδελφοι/ισσες ας το δούμε όσο μπορούμε (διαφορετικά). Οι περισσότεροι είμαστε άτομα με προϋπηρεσία 3+ χρόνων που το σύστημα μας προσπέρασε λόγω επιλογών. Εγώ προσωπικά δήλωσα μόνο μια περιοχή (τόπο μονιμης κατοικίας) κι αυτό γιατί πρόπερσυ έπαθα οικονομική πανωλεθρία με τις αναδρομικες κρατήσεις, την εφορία, κτλ... Εκτός από τον μισθό που τρέχει (όσος κι αν είναι, κ στις μέρες μας ακόμα κ 10 ευρω να σου μένουν, είναι εισόδημα!!) και την ασφάλιση τίποτα αλλο δεν αξίζει τον ξενιτεμό....Η Προϋπηρεσία μας δεν αναγνωρίζεται, μονιμοποίηση δεν θα έρθει ποτέ, μπορεί να έρθει η ώρα που παρ΄όλο την υψηλη θέση μας στον πίνακα αλλα και τις επιλογές μας να μην καλούν καν αναπληρωτές...Το καράβι έχει βουλιάξει.. Τα όσα γίνονται είναι μια παράταση για να μην ξεσπάσει ο πόλεμος... Ας γίνει οτι θέλει, εγώ δεν τους αντέχω άλλο!
Γιατί να μην γίνει άλλη φάση; Ελλάδα είναι μόνο η Κρήτη,τα νησιά και η Αττική δεν το καταλαβαίνω αυτό;;;Εμείς στη
Παράθεση από: *infinity* στις Σεπτεμβρίου 08, 2013, 10:03:01 pm Γιατί να μην γίνει άλλη φάση; Ελλάδα είναι μόνο η Κρήτη,τα νησιά και η Αττική δεν το καταλαβαίνω αυτό;;;Εμείς στη