0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: green ice στις Αυγούστου 22, 2009, 02:46:49 pmΣτην συναυλία που είχε δώσει Θεσσαλονίκη πριν λίγα χρόνια ο φίλος μας ο ''σπηλιάς'' καθυστέρησε να πει το συγκεκριμένο τραγούδι αρκετά κ θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν σπασίκλα θεατή να του φωνάζει συνέχεια κ δυνατά :<<Do you love me???>>κ ο Nick που δεν χαρακτηρίζεται για την ηρεμία κ την υπομονή του ,γύρισε με ύφος αγανάκτησης στο κοινό αναζητώντας τον κακομαθημένο θαυμαστή του κ είπε με μία απόλυτη φυσικότητα:<<fuck you>>....στη συνέχεια κάθησε στο πιάνο του κ αναρωτήθηκε μουσικά κ ο ίδιος:<<Do you love me?>> υγ.Millhaven ποτέ δεν τον ξεχνώ....Κι εγώ δικιά σας είμαι , παρότι έχω βάλει ελάχιστα τραγούδια του εδώ, αφού το κάνουν άλλοι/ες αφοσιωμένοι/ες φαν για μένα -κυρίως η sophie παλιότερα (πού χάθηκες; ) και μετά εσείς οι δύο Είχα και την τύχη να τον πρωτοδώ live πολύ παλιά (ας μην πω καλύτερα χρονολογία )Κρατάω, όμως, ένα τραγούδι του (και την ιστορία του), από τότε που άρχισα να συμμετέχω εδώ, για την κατάλληλη μέρα και ατμόσφαιρα (αν δε με προλάβει άλλος στο μεταξύ )Για τώρα, ο πρώην Bad Seed (και προηγουμένως στους Magazine) Barry Adamson σε μια εξαίρετη διασκευή του μουσικού θέματος από την κλασική -και πρωτοποριακή θεματικά- ταινία του 1955 The Man With The Golden ArmBarry Adamson - The Man With The Golden Arm (Elmer Bernstein)(Moss Side Story, 1989)http://www.youtube.com/watch?v=ghvlwxEDI14Και το πρωτότυπο από τους τίτλους έναρξης της ταινίας:Elmer Bernstein - The Man With The Golden Armhttp://www.youtube.com/watch?v=eGnpJ_KdqZE
Στην συναυλία που είχε δώσει Θεσσαλονίκη πριν λίγα χρόνια ο φίλος μας ο ''σπηλιάς'' καθυστέρησε να πει το συγκεκριμένο τραγούδι αρκετά κ θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν σπασίκλα θεατή να του φωνάζει συνέχεια κ δυνατά :<<Do you love me???>>κ ο Nick που δεν χαρακτηρίζεται για την ηρεμία κ την υπομονή του ,γύρισε με ύφος αγανάκτησης στο κοινό αναζητώντας τον κακομαθημένο θαυμαστή του κ είπε με μία απόλυτη φυσικότητα:<<fuck you>>....στη συνέχεια κάθησε στο πιάνο του κ αναρωτήθηκε μουσικά κ ο ίδιος:<<Do you love me?>> υγ.Millhaven ποτέ δεν τον ξεχνώ....
Μετα απο μια συναυλια στην Αθηνα(Μην μου πεις οτι ησουνα σε αυτη...γιατι θα σκασω απο τη ζηλια μου... ),και αφου ο Cave τα ειχε βαλει με το κοινο και τα ειχε σπασει ολα,ο Αdamson πεταξε τη φοβερη ατακα..."Cave is a great artist,but he's a great ashole as well..."