0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δασκαλιτσα, οι δικες μου επιλογες δεν σας αρεσουν?!!!
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 03:26:45 pmρε παιδια, ειμαι ασχετος εντελως με τη μουσικη (το εχετε καταλαβει!!!)αφου νομιζα στην αρχη οτι cave (=σπηλια) αρα προκειται για μουσικη σπηλαιου( οπως λεμε μουσικη δωματιου) και οχι για συγκροτημα.Αλλα τωρα που το ξανασκεπτομαι, για να λενε το συγκροτημα"σπηλια"(cave) αρα προκειται για περιεργα τραγουδακια, του περιθωριου να πω, της μοναξιας να πω,....δεν ξερω.τωρα θα σας δειξω εγω...!!! γεια σου βρε Μάρκο με τα ωραία σου! Μουσική σπηλαίου!
ρε παιδια, ειμαι ασχετος εντελως με τη μουσικη (το εχετε καταλαβει!!!)αφου νομιζα στην αρχη οτι cave (=σπηλια) αρα προκειται για μουσικη σπηλαιου( οπως λεμε μουσικη δωματιου) και οχι για συγκροτημα.Αλλα τωρα που το ξανασκεπτομαι, για να λενε το συγκροτημα"σπηλια"(cave) αρα προκειται για περιεργα τραγουδακια, του περιθωριου να πω, της μοναξιας να πω,....δεν ξερω.τωρα θα σας δειξω εγω...!!!
κριμα, και νομιζα οτι εχετε γουστο και ξερετε απο ποιοτικο τραγουδι (πχ σκυλαδικα -που ειμαι φαν, ρεμπετικα-που επισης ειμαι φαν - κατμαν, βερα λαμπρου κλπ-που επισης ειμαι φαν)αλλα που να εκτιμησετε το ποιοτικο τραγουδι..........
καλημέρα και από μένα! Είναι η πρώτη που φορά που γράφω σ' αυτο το θέμα ...ελπίζω να σας αρέσει το requiem for a dream.http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU&feature=related