0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Boldini στις Οκτωβρίου 12, 2009, 01:18:59 amγια πατσά κανείς;; Είχε γέλιο η όλη φάση!αντρα τι λες θα παμε;; εγω θα παρω βραστο δεν τον τρωω τον πατσα με κρασακι βαρελισιο για να φυγει το οινοπνευμα και μετα μια σοκολατα να μπερδεψουμε το αλκοτεστ εεε ναι ερχομαστε.εσυ boldiniεισαι ενταξει;; αντεχεις ακομα;;το τακουνι με εχει γ@@@@ στο καλο του πια θα τα βγαλω κατω απο το τραπεζι δεν σας πειραζει;;
για πατσά κανείς;; Είχε γέλιο η όλη φάση!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Οκτωβρίου 12, 2009, 01:23:46 amΠαράθεση από: Boldini στις Οκτωβρίου 12, 2009, 01:18:59 amγια πατσά κανείς;; Είχε γέλιο η όλη φάση!αντρα τι λες θα παμε;; εγω θα παρω βραστο δεν τον τρωω τον πατσα με κρασακι βαρελισιο για να φυγει το οινοπνευμα και μετα μια σοκολατα να μπερδεψουμε το αλκοτεστ εεε ναι ερχομαστε.εσυ boldiniεισαι ενταξει;; αντεχεις ακομα;;το τακουνι με εχει γ@@@@ στο καλο του πια θα τα βγαλω κατω απο το τραπεζι δεν σας πειραζει;;και πουσε γυναικα μην σκας για τα παπουτσια δεν πειραζει παμε και ξυπολητοι σπιτι ......παμε καλή μου...πες καληνυχτα στα παιδιά
Και ως γνήσιος !!!τζέντλεμαν!!! λουλούδια για στην Πριγκηπέσα!!!!! Αναστασια 76. Ησουν υπέροχη!!!!!!!!
Παράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 12, 2009, 10:43:37 amΚαι ως γνήσιος !!!τζέντλεμαν!!! λουλούδια για στην Πριγκηπέσα!!!!! Αναστασια 76. Ησουν υπέροχη!!!!!!!!η Αναστασια 76, ειναι πραγματι υπεροχη!!! την εχω γνωρισει απο κοντα. Εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση που εχει ολο το ...."πακετο"!!!!!! ειναι τυπισσα με χιουμορ,επικοινωνιακη,εξυπνη και...ευαισθητη. της αφιερωνω και γω ενα της Αλίκη Καγιαλόγλου - Περιμπανούhttp://www.youtube.com/watch?v=apAObzspADY