0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
paraxene..... άψογο!!!! Αφού δηλώσεις ζώδιο, για να ξέρουμε τι γράφουμε, τι δηλωνουμε (Ζήκος ), πες μου το εξής... που μπορώ να βρω και εγώ ένα τέτοιο κουστουμάκι; Αναστασία μου, ο πρώτος καλλιτέχνης που άκουσε ο μπέμπης ( στο αυτοκίνητο φεύγοντας από το μαιευτήριο) ήταν ο... μέγας
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 25, 2009, 12:25:42 amparaxene..... άψογο!!!! Αφού δηλώσεις ζώδιο, για να ξέρουμε τι γράφουμε, τι δηλωνουμε (Ζήκος ), πες μου το εξής... που μπορώ να βρω και εγώ ένα τέτοιο κουστουμάκι; Αναστασία μου, ο πρώτος καλλιτέχνης που άκουσε ο μπέμπης ( στο αυτοκίνητο φεύγοντας από το μαιευτήριο) ήταν ο... μέγας
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..... ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ..... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...Λάθος, δε διευκρίνισα.............. αυτός είναι μαρτύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εννοούσα τον Παπακωνσταντίνου...............
Έλα, έλα... για μαζευτείτε λίγο και επανέλθετε στην τάξη και την ποιότητα... Άντε μπράβο... Λοιπόν, κάνω την αρχή...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡ
Ρε συ με το... Ρίτσα.... με ταλάνισες... μου θύμισες μια θειά της μάνας μου.... που μόνο Ρίτσα θα μπορούσαν να τη λένε... Λοιπόν, εγκαταλείπω σκάφος, διότι σε λίγο θα εγερθεί το βρέφος... για ανεφοδιασμό.Καληνύχτα στην ωραία ατμόσφαιρα... μείνετε μακριά από Σωκράτη και