0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι καλά που ανταμωθήκαμε και πάλι! Περιμένουμε και τους παλιούς φίλους (πέρσι τα είχαμε δώσει όλα στη μουσική) αλλά και τους νέους φίλους. Εγώ θα επιλέξω ένα τραγούδι από τους πολυαγαπημένους μου Χαϊνηδες. Δε θυμάμαι αν το είχαμε επιλέξει πέρσι, καιρος να ξανακουστούν κάποια τραγούδια. http://www.youtube.com/watch?v=vjaAY39nJK42. Θάλασσα πικροθάλασσατραγούδι: Μιχάλης Σταυρακάκης - Χαΐνηδεςστίχοι - μουσική: Δημήτρης ΑποστολάκηςΤι ωραίο τραγούδι, το ακούω διαβάζοντας όλο το απόγευμα!Εγώ στα φύλλα της καρδιάςκρύβω βαθιά τον πόνοστρέφω το βλέμμα μη με δουνκαι σαν παιδί βουρκώνωΘε μου πόσο παράξενοιείν' οι δικοί μας τόποιθλιμένα τα τραγούδια μαςκαι γελαστοί οι αθρώποιΚλείσε τα μάτια κι άσε μεθάλασσα να σε λέωτούτο το βράδυ που μπορείνά 'ναι το τελευταίοΘάλασσα πικροθάλασσαμιά νύχτα θα γυρίσωκι ένα κορμί και μιά καρδιάστο κύμα σου θ' αφήσωΑφιερωμενο εξαιρετικά στον καλό μου φίλο epizoiti αλλα και σε όσους βρίσκονται σε πελάγη νοητά και πραγματικά.Για την apri (πολύ καλά έκανες και μας θύμισες τη Δαναη), τη sophie (λίγοι τελικά μέίναμε από την περσινή παρέα, ωστόσο δινουμε τόπο στα νιάτα του φόρουμ και παραμένουμε νοσταλγοί).Καλή δύναμη σε ολα τα ασεποειδή (κουράγιο, τελειώνουμε παιδιά!)