0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αντί για τραγούδι, σήμερα ένα ποίημα Che fece .... il gran rifiutoΣε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέραπου πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχινα πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχειέτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέραπηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλειεκείνο το όχι -- το σωστό -- εις όλην την ζωή του.Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
domenica υποκλίνομαι στις επιλογές σου! ότι σκεφτομουν ακριβώς!!!
Στίχοι: Δημήτρης ΦασουλάςΜουσική: Δημήτρης ΠαπαδημητρίουΠρώτη εκτέλεση: Παντελής ΘαλασσινόςΠες μου ποιο χέρι στης μοίρας το χάρτηΣκορπάει μελάνιΚαι σβήνει λιμάνι, σβήνει ρότα, φάρους κι ακτήΚαι ποιας πυξίδας η μαύρη λεπίδαΘα δείξει ελπίδαΜιας άγνωστης γης προσμονήΚεραυνός κι αστραπήΞάφνου στ' ανήξερο καλοκαίριΗ κακιά η στιγμήΦίδι, σκορπιός, μαχαίριΣτην καρδιά μου όρμησε να τη φαρμακώσειΚεραυνό κι αστραπήΕλπίζει πια η ζωή μας στο θαύμαΆγγελο της χαράς και εκδικητή αντάμαΤους ανθρώπους που χωρίσαν πάλι να ενώσειΠες ποιος πλανήτης σαν μαύρος μαγνήτηςΜας εξουσιάζει και μας εκτροχιάζειΤα όνειρά μας κλέβει κρυφάΠες μου ποια δίνη μας κρύβει την πρύμνηΣε ποια μαύρα βράχιαΣτης μοίρας τα δίχτυα οδηγείhttp://www.youtube.com/watch?v=CnF-L9V2Ao0&feature=related