0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: igniss στις Μαΐου 15, 2010, 05:31:03 pmένα υπέροχο τραγούδι πού έγραψε λίγα χρόνια πριν ο θ.αθερίδης για τις ανάγκες μιας παράστασής του,με την ε.αρβανιτάκη να ερμηνεύει εκπληκτικά..''οι φίλοι μου δε σ'αγαπουν"igniss σ'ευχαριστώ για την επιλογή είχα κολλήσει εκείνο τον καιρό (και όχι μόνο τότε) με τη θεατρική παράσταση και με το τραγούδι ....Νομίζω ταιριάζει θεματικά με το "Σε ξεχώρισα" της Νατάσας Μποφίλιου...,
ένα υπέροχο τραγούδι πού έγραψε λίγα χρόνια πριν ο θ.αθερίδης για τις ανάγκες μιας παράστασής του,με την ε.αρβανιτάκη να ερμηνεύει εκπληκτικά..''οι φίλοι μου δε σ'αγαπουν"
Παιδιά, βγηκαμε χτες με το Μάρκο και τις παρέες μας. Περάσαμε ε κ π λ η κ τ ι κ ά!!!! Ήθελα να το πω εδώ μέσα μιας και ο Μάρκος είναι η προεδράρα μας!Aκόμα γελάμε....Δεν "παίζεται" ο τύπος! (Μαρκούλη, φύγατε και μας παρατήσατε...γιατιίιι? ( τα υπόλοιπα σε προσωπικό μήνυμα, έχω back stage ).Στα αφιερώνω όλα!!!όσοι δεν έχουν γνωρίσει τον πρόεδρο,πρέπει να τον γνωρίσουν επειγόντως!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vOyFE-1LAI0&feature=PlayList&p=723CFE4EE15EC246&playnext_from=PL&playnext=1&index=7Ronnie Dio "Man On The Silver Mtn" (Πεθανε πριν λιγες ωρες...)