0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: killbill στις Ιουνίου 05, 2010, 02:38:11 pmΠαίζει κανείς κανένα μουσικό όργανο, ή να τραγουδάει;Εγώ παίζω αρμόνιο. Τι λέτε φτιάχνουμε ένα συγκρότημα και να κατεβουμε στο επόμενο schoolwave rock festival?Εμένα μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα!!! Αν και δεν παίζω κάποιο όργανο, ούτε τραγουδάω -εκτός και αν θέλετε άτομο να τραγουδάει Μακρόπουλο, Τερζή, Καρρά ή κανένα έντεχνο!!χιχιχι!! Παιδιά θα είναι πολύ ωραίο αν γίνει αυτό, πραγματικά!! Τσαλιγοπούλου-Η αγάπη αν είναι αυτόhttp://www.youtube.com/watch?v=jIIjcuxrCLI
Παίζει κανείς κανένα μουσικό όργανο, ή να τραγουδάει;Εγώ παίζω αρμόνιο. Τι λέτε φτιάχνουμε ένα συγκρότημα και να κατεβουμε στο επόμενο schoolwave rock festival?
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιουνίου 05, 2010, 03:14:13 pmΠαράθεση από: killbill στις Ιουνίου 05, 2010, 02:38:11 pmΠαίζει κανείς κανένα μουσικό όργανο, ή να τραγουδάει;Εγώ παίζω αρμόνιο. Τι λέτε φτιάχνουμε ένα συγκρότημα και να κατεβουμε στο επόμενο schoolwave rock festival?Εμένα μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα!!! Αν και δεν παίζω κάποιο όργανο, ούτε τραγουδάω -εκτός και αν θέλετε άτομο να τραγουδάει Μακρόπουλο, Τερζή, Καρρά ή κανένα έντεχνο!!χιχιχι!! Παιδιά θα είναι πολύ ωραίο αν γίνει αυτό, πραγματικά!! Τσαλιγοπούλου-Η αγάπη αν είναι αυτόhttp://www.youtube.com/watch?v=jIIjcuxrCLIοπότε να σε υπολογίζω για τραγουδίστρια; ξέχασα να αναφέρω ότι όλα τα είδη μουσικής είναι ευπρόσδεκτα! θα την βρούμε την χρυσή τομή.όνομα συγκροτήματος: ΤΗΕ PDE's σλόγκαν μας : "teacher leave the kids alone!!"
Το ότι δεν έχεις καλή φωνή στο τραγούδι δεν έχει καμία σημασία. Άλλα προσόντα μετράνε εξάλου!! Εναλλακτικά μπορείς να μανατζάρεις το γκρουπ!! promotion, να κλείνεις μέρη να δίνουμε συναυλίες κλπΌσο για το ότι είσαι μακρυά κανένα πρόβλημα. Και εγώ μακρυά από Αθήνα είμαι εξάλλου όπως και η πλειοψηφία των μελών του forum (http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=204.315)Μπορούμε να συναντιόμαστε στις διακοπές μας σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και να δίνουμε συναυλίες σε σχολεία, φοιτητικά στέκια κλπ! και φυσικά να συμμετέχουμε στο schoolwave festival. Μικρό μέρος των εσόδων μας θα διατίθενται για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησής μας και τα υπόλοιπα να τα δίνουμε σε σχολεία για επισκευές, συντήρηση αιθουσών, αγορά εξοπλισμού κλπ. Σίγουρα θα έχει μεγάλη απήχηση! Θα απαιτήσουμε να δίνεται και ειδική άδεια για συμμετοχή σε καλλιτεχνικές μη κερδοσκοπικές δραστηριότητες με σκοπό την εξεύρεση πόρων για τον εκσυγχρονισμό των σχολείων. Άλλο που δεν θα θέλει η Υπουργός να χορηγεί τέτοιες άδειες αν είναι να γλιτώσει χρήματα! Εξάλλου η Διαμαντοπούλου είχε πει ότι κάθε σχολείο θα πρέπει να φροντίζει το ίδιο για εξασφάλιση πόρων..
Τι ντουέτο; αφού είπες δεν τραγουδάς Μόνο μου με βλέπω να δίνω solo συναυλίες σαν τον Bob Dylan!! Μια κιθάρα και μια φυσαρμόνικα...(Ξέχασα να αναφέρω ότι παίζω και κιθάρα και φυσαρμόνικα!)Που είναι τα υπόλοιπα μέλη του forum καλέ;Και ναι, έχω όραμα και σχέδια στα πολύ σοβαρα! Παίζω κάθε χρόνο στο σχολείο μου, γιατί να μην το επεκτείνουμε γενικά;