0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφιερωμενο σε οσους αρεσει το καπνισμα.... και μπορουν.....αλλα δε θελουν να το κοψουν.......
p.s.aeee ο φορτινo σαμανο ειναι απο τα αγαπημενα μου...
Παράθεση από: aeee στις Ιουλίου 16, 2010, 02:23:07 pmαφιερωμενο σε οσους αρεσει το καπνισμα.... και μπορουν.....αλλα δε θελουν να το κοψουν.......σε μενα αρεσει το καπνισμα........Θέλω....αλλα δεν μπορω να το κοψω
Παράθεση από: igniss στις Ιουλίου 16, 2010, 03:09:35 pmp.s.aeee ο φορτινo σαμανο ειναι απο τα αγαπημενα μου...χαιρομαι......... Παράθεση από: paraxenos στις Ιουλίου 16, 2010, 03:01:17 pmΠαράθεση από: aeee στις Ιουλίου 16, 2010, 02:23:07 pmαφιερωμενο σε οσους αρεσει το καπνισμα.... και μπορουν.....αλλα δε θελουν να το κοψουν.......σε μενα αρεσει το καπνισμα........Θέλω....αλλα δεν μπορω να το κοψω δε χαίρομαι........(περι του καπνίζειν) μηπως μπορειτε να με βοηθησετε.... ψαχνω να βρω ποιο ειναι Αυτό Αυτό που μέσα μου ψάχνει κοιτάσματα,αυτό που μέσα μου χτίζει κελιά,αυτό που γλιστρά σαν φίδι και χάνεται,αυτό που κλέβει απ' τους θεούς τη φωτιά...Αυτό που αφήνεται σαν φύλλο στον άνεμο,αυτό που βουλιάζει βαρύ σαν οργή,αυτό που δροσίζεται απ' την αύρα του σύμπαντος,που κοιμάται σαν γέρος και ξυπνά σαν παιδί...Αυτό που ματώνει τη μύτη του παίζοντας,αυτό που σαν σκόνη αιωρείται στο φως,αυτό που διαλέγει τις μέρες που θα 'ρθουνε,που την ίδια ώρα είναι φίλος κι εχθρός...Αυτό που γεννήθηκε πριν χρόνια αμνημόνευτα,αυτό που σκιάζει του νου τις αυλές,αυτό που γίνεται στάχυα την άνοιξηκαι το χειμώνα άδειες χελιδονοφωλιές...Αυτό που μιλά και μιλιά δεν ακούγεται,αυτό που σωπαίνει και μου παίρνει τ' αυτιά,αυτό που γλυκά το ταΐζω παινέματα,που τα βάζει στη γλώσσα του και τα φτύνει μετά...Αυτό που με ξέρει σαν κάλπικο νόμισμα,αυτό που δεν ξέρω να περιγράψω σωστά,αυτό που δεν ξέρεις ούτε συ που μ' αγάπησες,αυτό μου ζητάει να τραγουδήσω ξανά.Μουσική, Στίχοι: Θανάσης ΠαπακωνσταντίνουΕρμηνεία: Διονύσης ΣαββόπουλοςΣυνάδει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου
χαιρετε-χαιρετε!! η περσεφονη του θαναση παπακωνσταντινου,με την εξαιρετικη μαρθα φριτζηλα....Στα ίσια και στ ανάποδαφωνές στον ύπνο μου άκουγαΑφτί μου πλανημένοστον Άδη κατεβαίνωΚατεβαίνω σα νυφούλαπού 'χασε το μάγκα τηςωχ ωχ ωχ, το λούσο και τα φράγκα τηςωχ ωχ ωχ, το λούσο και τα φράγκα τηςΕίναι σπηλιά, είν' όασησβησμένη τηλεόρασηΩχρή σα το λεμόνιστου Ήφαιστου τ' αμόνιΚλαίω και παρακαλάωνα γεννηθώ δεν πρόφτασαωχ ωχ, ωχ, ζωή μου δε σε χόρτασαωχ ωχ, ωχ, ζωή μου δε σε χόρτασαΚαι να σου πλησιάζουνεανδρείκελα που μοιάζουνεΠερίεργα κοιτάνεμα δε με βοηθάνε
μηπως μπορειτε να με βοηθησετε.... ψαχνω να βρω ποιο ειναι Αυτό Αυτό που μέσα μου ψάχνει κοιτάσματα,αυτό που μέσα μου χτίζει κελιά,αυτό που γλιστρά σαν φίδι και χάνεται,αυτό που κλέβει απ' τους θεούς τη φωτιά...Αυτό που αφήνεται σαν φύλλο στον άνεμο,αυτό που βουλιάζει βαρύ σαν οργή,αυτό που δροσίζεται απ' την αύρα του σύμπαντος,που κοιμάται σαν γέρος και ξυπνά σαν παιδί...Αυτό που ματώνει τη μύτη του παίζοντας,αυτό που σαν σκόνη αιωρείται στο φως,αυτό που διαλέγει τις μέρες που θα 'ρθουνε,που την ίδια ώρα είναι φίλος κι εχθρός...Αυτό που γεννήθηκε πριν χρόνια αμνημόνευτα,αυτό που σκιάζει του νου τις αυλές,αυτό που γίνεται στάχυα την άνοιξηκαι το χειμώνα άδειες χελιδονοφωλιές...Αυτό που μιλά και μιλιά δεν ακούγεται,αυτό που σωπαίνει και μου παίρνει τ' αυτιά,αυτό που γλυκά το ταΐζω παινέματα,που τα βάζει στη γλώσσα του και τα φτύνει μετά...Αυτό που με ξέρει σαν κάλπικο νόμισμα,αυτό που δεν ξέρω να περιγράψω σωστά,αυτό που δεν ξέρεις ούτε συ που μ' αγάπησες,αυτό μου ζητάει να τραγουδήσω ξανά[/i][/size].[/url]Μουσική, Στίχοι: Θανάσης ΠαπακωνσταντίνουΕρμηνεία: Διονύσης ΣαββόπουλοςΣυνάδει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου[/center]
http://www.youtube.com/watch?v=bLpCSc6q8s8...αριστε, εχεις ...μπεσα και αυτο σε σωζει!!!!εμαθα η ομαδουλα γυρισε απο τα ιερα χωματα της αλβανιας με ελικοφορο ....θα σου στειλω βιντεακι απο το magic bus της 28 ιουλη...
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2010, 05:10:21 pmhttp://www.youtube.com/watch?v=bLpCSc6q8s8...αριστε, εχεις ...μπεσα και αυτο σε σωζει!!!!εμαθα η ομαδουλα γυρισε απο τα ιερα χωματα της αλβανιας με ελικοφορο ....θα σου στειλω βιντεακι απο το magic bus της 28 ιουλη...... τούτος ο Άγιαξ ... δεν είναι της ... Ηπείρου ...
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 16, 2010, 05:12:45 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2010, 05:10:21 pmhttp://www.youtube.com/watch?v=bLpCSc6q8s8...αριστε, εχεις ...μπεσα και αυτο σε σωζει!!!!εμαθα η ομαδουλα γυρισε απο τα ιερα χωματα της αλβανιας με ελικοφορο ....θα σου στειλω βιντεακι απο το magic bus της 28 ιουλη...... τούτος ο Άγιαξ ... δεν είναι της ... Ηπείρου ... ...ε υ τ υ χ ω ω ω ω ς !!!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2010, 05:13:47 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 16, 2010, 05:12:45 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2010, 05:10:21 pmhttp://www.youtube.com/watch?v=bLpCSc6q8s8...αριστε, εχεις ...μπεσα και αυτο σε σωζει!!!!εμαθα η ομαδουλα γυρισε απο τα ιερα χωματα της αλβανιας με ελικοφορο ....θα σου στειλω βιντεακι απο το magic bus της 28 ιουλη...... τούτος ο Άγιαξ ... δεν είναι της ... Ηπείρου ... ...ε υ τ υ χ ω ω ω ω ς !!!!! ... υπάρχουν και χ ε ι ρ ό τ ε ρ α .... http://www.youtube.com/watch?v=lWHGUpG1X1UDon't worry be happy