0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντα είχα απορία για αυτό το τραγούδι αν είναι πεσιμιστικό (με όποιον και να είσαι, είναι καλύτερος από εμένα), ή εκφράζει δυναμισμό (με όποιον και να είσαι, έπρεπε να ήμασταν μαζί). Τελικά μάλλον υποστηρίζω το δεύτερο (ή θέλω να πιστεύω το δεύτερο)!
Στάλθηκε από: psaras ΠαράθεσηΠάντα είχα απορία για αυτό το τραγούδι αν είναι πεσιμιστικό (με όποιον και να είσαι, είναι καλύτερος από εμένα), ή εκφράζει δυναμισμό (με όποιον και να είσαι, έπρεπε να ήμασταν μαζί). Τελικά μάλλον υποστηρίζω το δεύτερο (ή θέλω να πιστεύω το δεύτερο)!psara θα σου έκανα ευχαρίστως μια ερμηνευτική προσέγγιση του τραγουδιού και θα απαντούσα στον προβληματισμό,αλλά από το μεσημέρι έχω κριθεί ακατάλληλη να μιλώ περί Τέχνης (ποίηση,θέατρο κλπ.) Δεν ξέρω,για κινηματογράφο μπορώ;
Στίχοι: Παναγιώτης ΚατσιμάνηςΜουσική: Δημήτρης ΜητσοτάκηςΠρώτη εκτέλεση: ΕνδελέχειαΆλλες ερμηνείες: Γιάννης ΚότσιραςΤι τραγούδι να σου πω που να σε ξέρειΝα' ναι εκεί όταν γελάς κι όταν φοβάσαιΝα' ναι εκεί όταν μεθάς κι όταν λυπάσαιΚι όταν κρύβεσαι στης μοναξιάς τα μέρηΤι τραγούδι να σου πωΕκεί που παςΝα μη μοιάζει με κανέναΜα να μοιάζει μ' όλα όσα αγαπάςΤι τραγούδι να σου πω, που να' χει αέραΣαν κι αυτά μες τις κασέτες που' χουν λιώσειΓιατί πάτησαν το χρόνο, σ' έχουν νιώσειΠήραν σήκωσαν το φως κι εδώ το φέρανΤι τραγούδι να σου πω, χωρίς ουσίαΝα το φτύνουν οι σοφοί κι οι μπερδεμένοιΝα γεννιέται στα ρηχά κι εκεί να μένειΝα μην έχει ούτε λάμψη, ούτε αξία...Μα να φέγγει στη δική σου καταχνιάhttp://www.youtube.com/watch?v=QCuzy0J5qf0Αφιερωμένο στην aeee, να την φυλάει μακριά από κάθε καταχνιά!
... μακάρι να τη φυλάει ..., ο μουσικός με προβληματίζει ...!