0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΥΡΑΝΝΕ ΜΑΥΡΕ ΤΥΡΑΝΝΕΛΥΔΙΑ - ΚΑΖΑΝΤΙΔΗΣhttp://www.youtube.com/watch?v=3wdwTRxLvssΥ.Γ νομίζω πως εδώ τα λόγια είναι περιττά.........τυραννικά και απολυταρχικά τα καθεστώτα εν τέλει...........
προσεχετε πως εκφραζεστε για τον....προεδρο σας. Θα προβει σε διαγραφες...
ΤΥΡΑΝΝΕ ΜΑΥΡΕ ΤΥΡΑΝΝΕΥ.Γ νομίζω πως εδώ τα λόγια είναι περιττά.........τυραννικά και απολυταρχικά τα καθεστώτα εν τέλει...........
Είμαστε η αδικημένηγενιά του εξήνταδίχως κατοχή και πείναχωρίς ρετσίνα
πόσους, αλίμονο, αδίκησε - και αδικεί - η αδικημένη γενιά ...!είμαι η γενιά η αδικημένηκαι τα καλύτερά μας χρόνιααχ, τα περάσαμεκάτω απ' τις λόγχες των φρουρών.
Η γενιά μας έχει τόση ομορφιά, η χαρά μας δε μετριέται με λεφτά.Τα παιδιά μας όπλα δεν θα πιάσουνε στη γενιά μας, ό,τι άδικο τ' αλλάζουμε, τ' αλλάζουμε.... για ποια γενιά μιλάμε ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 08, 2010, 11:10:26 pmΗ γενιά μας έχει τόση ομορφιά, η χαρά μας δε μετριέται με λεφτά.Τα παιδιά μας όπλα δεν θα πιάσουνε στη γενιά μας, ό,τι άδικο τ' αλλάζουμε, τ' αλλάζουμε.... για ποια γενιά μιλάμε ...! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΑ Η δικη μας γενια ειναι η ομορφοτερη....... εκτος εαν πιστευεις οτι ειναι........σακατεμένη Σακατεμένη μου γενιά Στίχοι: Μιχάλης Μπουρμπούλης.Μουσική: Δημήτρης Λάγιος.Πρώτη εκτέλεση: Σωτηρία Μπέλλου.Στα κάτασπρα τα μάρμαρααπ' τ' άδικο εστέγνωνατα ματωμένα ρούχα μουόπως τον Αγαμέμνονα.Σακατεμένη μου γενιάη κοινωνία μας κρατάενέχυρο αμανάτιπότε η επανάστασηπότε του κόσμου η απονιάμας σβήσαν απ' το χάρτη.Στου κόσμου τα στρατόπεδαπήγα μαζί με το λαόμου πήραν ό,τι αγάπησαόπως και στο Μενέλαο.
... μαραζωμένη, μ' ανθεκτική ..., ο προηγηθείς της Σωτηρίας στο βίντεο ήτο αξούριστος ή μου εφάνη ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 08, 2010, 11:30:45 pm... μαραζωμένη, μ' ανθεκτική ..., ο προηγηθείς της Σωτηρίας στο βίντεο ήτο αξούριστος ή μου εφάνη ...!Σου εφανη...... ακουσε και τα λογια...και θα εννοήσεις......