0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 09, 2010, 02:02:04 pmaristos2, ευχαριστώ (ελπίζω να μη θεωρείς ότι επιζητώ αφιερώσεις) ... και δεν τις αναζητάς ... και σου αναλογούν ...Επανέλαβα το αστείο ..., κούρασα ..., το κατανοώ ... και αυτοεξοστρακίζομαι στη μεσημεριανή μου εξορία ..., το κρεβάτι ...
aristos2, ευχαριστώ (ελπίζω να μη θεωρείς ότι επιζητώ αφιερώσεις)
αριστε καλο μεσημερι..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 09, 2010, 02:13:22 pmαριστε καλο μεσημερι.. παλι με μπερδεψες !!!Δε λενε καλο "μεσημερι".....απο τις 12 και μετα. λεμε καλο "ξημερωμα" (αφου στις 12 τα μεσανυχτα δε λεμε "καλημερα"?)
οχι, δε θελω χαρη! πες εδω και τωρα δημοσιως: πότε λεμε καλημερα, πότε καλησπερα, πότε καλο μεσημερι, πότε καλο βραδυ, ποτε καλο απογευμα. κλπ κλπδεν θα ανοιγω 9 η ωρα το πρωι το ματι μου εδω στην εξοχη (
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 09, 2010, 02:40:13 pmοχι, δε θελω χαρη! πες εδω και τωρα δημοσιως: πότε λεμε καλημερα, πότε καλησπερα, πότε καλο μεσημερι, πότε καλο βραδυ, ποτε καλο απογευμα. κλπ κλπδεν θα ανοιγω 9 η ωρα το πρωι το ματι μου εδω στην εξοχη (
ξεχασες αυτο... ;)Sambora http://www.youtube.com/watch?v=KUDpc04r_QMPink Floyd - Have a Cigar
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Αυγούστου 09, 2010, 02:42:29 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 09, 2010, 02:40:13 pmοχι, δε θελω χαρη! πες εδω και τωρα δημοσιως: πότε λεμε καλημερα, πότε καλησπερα, πότε καλο μεσημερι, πότε καλο βραδυ, ποτε καλο απογευμα. κλπ κλπδεν θα ανοιγω 9 η ωρα το πρωι το ματι μου εδω στην εξοχη (
τωρα ενταξει. κανω ενα πλανο και βαζω διπλα πότε λεμε καλησπερα, μεχρι τι ωρα λεμε καλο απογευμα κλπ κλπ. αλλα ΟΚ θα το συμπληρωσω σωστα! σε ευχαριστω!