0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: domenica στις Οκτωβρίου 13, 2010, 02:49:07 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:40:04 pmγιατι στο τοπικ "Ωρομισθιοι ειδικης αγωγης" δεν μπορω να απαντησω?Κλειδωσε?σορυ που ρωταω εδω, αλλα.....Δεν είναι κλειδωμένο το θέμα...εγω μπορώ "να απαντήσω" ,μόλις δοκίμασα !εγω παλι ΔΕΝ μπορω να απαντησω οχι μονο σε αυτο αλλα και σε κανενα τοπικ που ειναι κατω απο τους Ωρομισθιους. (συντονιστης jack13) jack13 να το φτιαξεις σε παρακαλω αμεσως.... εχεις και υποχρεωσεις ως συντονιστης (οχι μονο δικαιωματα, ξερεις), λοιπον....επι τω εργω...
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 13, 2010, 01:40:04 pmγιατι στο τοπικ "Ωρομισθιοι ειδικης αγωγης" δεν μπορω να απαντησω?Κλειδωσε?σορυ που ρωταω εδω, αλλα.....Δεν είναι κλειδωμένο το θέμα...εγω μπορώ "να απαντήσω" ,μόλις δοκίμασα !
γιατι στο τοπικ "Ωρομισθιοι ειδικης αγωγης" δεν μπορω να απαντησω?Κλειδωσε?σορυ που ρωταω εδω, αλλα.....
Παράθεση από: psaras στις Οκτωβρίου 11, 2010, 12:29:54 amTo pde ενώνει οικογένειες... Τι 'ναι αυτό που μας ενώνειμας χωρίζει μας πληγώνειείναι ο χρόνος που τελειώνεικαι ξανά μένουμε μόνοι...μήπως ειναι τα χίλια γραμματα - τραγουδάκια που έχουμε αλλάξει μεσα στη ταβερνούλα (exterr ) του pde; ; ; ; τα χίλια γράμματα που είχα στείλει.Ακόμα σε θυμάμαι, ακόμα σ αγαπάω.Για σένα δεν κοιμάμαι, για σένανε ρωτάω.Ακόμα σ αγαπώ.[/i]ΤΕΜ ωραια τα χιλια.......τραγούδια....
To pde ενώνει οικογένειες...
jack13, δε συνηθιζω να γραφω ασχετα....απλα μαθε να διαβαζεις κατω απο το χιουμορ και να κανεις παραλληλισμους....και συσχετίσεις Άλλοι ειναι αυτοι που γραφουν ασχετα και προσωπικα πολυ τους παω....
http://www.youtube.com/watch?v=We97I7x6H5w&feature=relatedΓ. ΠΑΡΙΟΣ- ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ