0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλτος Πασχαλίδης - Δε Πίνω Μοναχόςhttp://www.youtube.com/watch?v=sqBfbSFWHOgΑλλάζω το δέρμα μουκι ό,τι μου ζήτησες σου δίνω.ετούτη η άνοιξη χαρές κερνάειμα εγώ δεν πίνω.Δεν πίνει θάλασσα ο βράχοςκαι 'γω δεν πίνω πια μονάχος.δεν πίνει θάλασσα ο βράχοςδεν πίνω μάτια μου μονάχος.Αλλάζω την ρότα μουκι όσα μου πήρες χάρισμά σου.τα χάδια τα πρώτα μουέτσι κι αλλιώς ήταν δικά σου.Στην ερημιά δε ζει τ' αηδόνικαι 'γω δε θέλω να 'σαι μόνη.στην ερημιά δε ζει τ' αηδόνικαι γω δε θέλω να 'σαι μόνη.... για ολάκερη την παρέα ..., ναι και για τους υποδεέστερους ..., ποδο...σφαιρικώς ...
Χα! όλοι οι έλληνες και όλος ο πλανήτης θα έλεγα είδε την απόλυτη ανωτερότητα του Ολυμπιακού, αλλά και το ότι το ματσάκι ήταν στημένο για 2 ημίχρονο 1 τελικό!
μοιάζεις με ένα όνειρο στ' αλήθεια που ζω ...,ελπίζω παντοτινό ...
... για όσους, αυστηρώς, μέσα από αυτά θωρούν ..., Κάκο, jak13, physiko13 ... και Σία. psara, μόλις αντελήφθην πόθεν ορμωμένη η συμπάθειά μου προς σε ... Καλη...μέρα..., και οι υποδεέστεροι νικούν ..., περιστασιακώς.
... για ολάκερη την παρέα ..., ναι και για τους υποδεέστερους ..., ποδο...σφαιρικώς ...
jak13, η Θεοδωριδου αρεσει πολυ σε μια πολυ καλη μου φιλη που ισως μας παρακολουθει..... Σε ευχαριστω και εκ μερους της.