0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@kosta ,εξαιρετικός ο Στόκας ,ίσως ο πιο αγαπημένος μου ερμηνευτής @Λώρα, τα είπαμε κι άλλη φορά ,ο Χαρούλης είναι μοναδικός @Tao of Love, ευχαριστούμε για τα καταπληκτικά βιντεάκια που "ανακαλύπτεις" @kozzi1 , απίθανο το διαμαντάκι του Ζερβουδάκη ..ομολογώ δεν το γνώριζα αν και στα νιάτα μου ήμουν σε κάθε εμφάνιση του,στην πόλη μας Θα μου επιτρέψεις να σου χαρίσω κι εγώ ένα αγαπημένο του Ζερβουδάκη επίσης ; ΔρόμοςΤώρα μακραίνουνεπύργοι,παλάτιακλαίνε μου οι θύμησες,κλαίνε τα μάτια.Τώρα θανάσιμηνύχτα με ζώνει,μέσα μου ογκώνονταιοι άφραστοι πόνοι.Μ'είδαν,προσπέρασανόσοι αγαπάω,μόνος απόμεινακι έρημος πάω.Πόσο τ' ανέβασματου άχαρου δρόμου !Στρέφω κοιτάζονταςπρος τ`όνειρό μου.Μόλις και φαίνονταιοι άσπρες εικόνες,τ'άνθη,χαμόγελαμες στους χειμώνες.Αεροσαλεύουνεκρίνοι και χέρια,ήλιοι τα πρόσωπα,μάτια τ' αστέρια.Είναι και ανάμεσασ'όλα η αγάπη,στο πρωτοφίλημακόρη που εντράπει.Κι όλο μακραίνουνεπύργοι,παλάτιακλαίνε μου οι θύμησες,κλαίνε τα μάτια...Στίχοι: Κώστας ΚαρυωτάκηςΜουσική: Μανώλης ΓαλιάτσοςΠρώτη εκτέλεση: Δημήτρης Ζερβουδάκης καλό μεσημέρι
μου επιτρεπετε να επαναλαβω ενα ...( και δε θελω λαλακιες για χαπια,ε! αρκει το γηρας...)και θελω να κανω και μια παρεκβαση με γυναικεια ονοματα. ετσι με την εδωκε...