0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημέρα, σε όλους. Όταν πρωτοδημιουργήθηκε αυτό το τόπικ, τα μέλη συνήθιζαν να αναφέρουν γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο τραγούδι. Το ίδιο θα κάνω και εγώ σήμερα. Το τραγούδι που επέλεξα προέκυψε μετά από μια σειρά συνειρμών. Κάθε πρωί διαβάζω στο ίντερνετ τις εφημερίδες. Πρώτο θέμα σήμερα τα "νέα" πρόσωπα της κυβέρνησης. Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα είδα και το εξής όνομα: Άννα Νταλάρα, ιδιότητα διοργανώτρια συναυλιών και σύζυγος Γιώργου Νταλάρα (ναι, του γνωστού που τραγουδούσε το "πάγωσε η τσιμινιέρα", "το δέντρο" και άλλα παρόμοια, αν θυμάστε). Ξαφνικά, θυμήθηκα ένα μονόπρακτο που είχα δει πρόσφατα από έναν ερασιτεχνικό θίασο "Τη Μπουχάρα" του Μουρσελά. Συγκεκριμένα, μου ήρθαν στο μυαλό οι εξής ατάκες: "σημασία δεν είναι πόσα βγάζεις και πώς ζεις, αλλά να διατηρείς τις ιδέες σου, εμείς παρόλο που πλουτίσαμε παραμένουμε ιδεολόγοι!" και "δεν πειράζει να πατάς επί πτωμάτων, αρκεί να μην έχεις δημιουργήσει εσύ τα πτώματα. Αν τα βρίσκεις στο δρόμο σου, πρέπει να τα πατήσεις". Τρίτος συνειρμός ήταν ένα τραγουδάκι του Μηλιώκα, που νομίζω ότι σε πολλούς από εμάς ταιριάζει γάντι. Αφιερωμένο σε όσους κάνουν περίεργους συνειρμούς και, ειδικά στη Ρόζυ, που νομίζω ότι καταλαβαίνει τους συνειρμούς μου.