0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολύ γλυκούλι ήταν!! μου θύμισε αυτό...καθόλου γλυκο... Active Member - Στον καιρό του αλλόκοτου φόβουhttp://www.youtube.com/watch?v=NATPbpyO7JA&feature=relatedΚαινούριος δρόμος΄, φτιαγμένος από ευχές κι αναθέματα,χαμένοι θεοί στων μυρμηγκιών τα μαστορέματα,ξερότοπος τ' όνειρο στο βασίλειο της νιότηςκι ο άνθρωπος δειλός οικοδεσπότης,καλωσορίζει το φόβο στου χρόνου πάνω το κουφάρι,κι αν αντέχεις να το δεις κάνε παζάρι- τι έχεις να χάσεις Όλοι σε τέτοιους καιρούςπροβάρουν το κακό γύρω από λόφους νεκρούς.Γίνε σπάνιο αγριοπούλι με ορθάνοιχτο ράμφος,τραγούδα τη σιωπή σαν άσκαφτος τάφος,ζήτα ένα ζεστό νοτιά στη καρδιά του χειμώνακι απ' όσα σε σκιάζουν το πιο μικρό κάνε κρυψώνα.Αν είσαι εδώ κι εγώ είμαι εδώ και όλα λείπουν,αν φύγεις φεύγω κι αν με ζητάς είμαι όπου ήσουν.Γύρνα και δες, σου δείχνει τ' αύριο ότι είσαι χθεςκι ό,τι κι αν λες, είσαι ο φόβος που δε θες.Κοντά σε πέρασμα του αιώνιου κόμβουμ' έπιασε το άρωμα του αλλόκοτου φόβου.Πως να το περιγράψωΦτωχά κι όσα γράψω.Μου αρκεί το ανάθεμα που σέρνει το βιος μου,νεογέννητο πλάνεμα, σκιά όλου του κόσμου.Πως να τ αντικρίσωΑλλού θα γυρίσω...Τρέχεις στο χρόνο γυμνός, τα βρήκες πάλι σκούρα,παραμιλάς παρελθόν σαν ήρωας μινιατούρα.Κάποτε τύλιγες φωτιά και τη μοίρα,τώρα δε βλέπεις καν λάβα απ' τη κορφή του κρατήρα.Έχεις λιώσει ξανά και σε δουλεύουν στο αμόνι,να γίνεις πλέγμα σε απαγορευμένη ζώνηή μια ταμπέλα σε πέρασμα του αιώνιου κόμβουπου θα οδηγεί στον καιρό του αλλόκοτου φόβου...