0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
apri,πολυ καλη ερμηνεια του "Να με θυμασαι " ειναι με τον Μ.Μητσιά, ακουσε το αν το βρεις. Αξιζει!!!!
Για τον πιτσιρικά που σήμερα μου είπε"κυρία ο Παπανδρέου είναι που παίρνει τα λεφτά από τη μαμά και τον μπαμπά και δεν μου παίρνουν παιχνίδια"....Θα συναντήσει πολλούς δράκους στη ζωή του.... Soul οι μουσικές σου διαβαθμίσεις είναι όλα τα λεφτά!!! ;)Κώστα εκπληκτικές επιλογές.Μάλαμας-Τεμπέλης δράκοςhttp://www.youtube.com/watch?v=Yq7BGwkAyzc
δεν εχεις αδικο. σε μαγευει η Μελινα !!! δυο ατομα με καθηλωναν και με καθηλωνουν στη τηλεοραση οταν τα βλεπω (και παραταω τα παντα εκεινη τη στιγμη), Η Ελενη Γλυκατζη Αρβελερ (τη θαυμαζω πολυ),.... και οταν εχει αφιερωμα στη Μελινα, την ακουω και μαγευομαι!
ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ «Λίγο ακόμα θα ιδούμεΛίγο ακόμα θα ιδούμετα μάρμαρα να λάμπουν, να λάμπουν στον ήλιοκι η θάλασσα να κυματίζειΛίγο ακόμα, να σηκωθούμελίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότεραλίγο ακόμα, να σηκωθούμελίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα»[Οι στίχοι του Γιώργου Σεφέρη είναι από τη συλλογή «Μυθιστόρημα» (1935)]......σαν τους Χαρταετούς του Μίκη Θεοδωράκη http://www.youtube.com/watch?v=q67LQvhJGUo&feature=relatedΥΓ.Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 08:25:33 pmapri,πολυ καλη ερμηνεια του "Να με θυμασαι " ειναι με τον Μ.Μητσιά, ακουσε το αν το βρεις. Αξιζει!!!!O Mητσιάς έχει σίγουρα πιο ωραίο ηχόχρωμα, αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι προτιμώ να το ακούω από την Μερκούρη, γιατί η ερμηνεία της είναι πιο θεατρική.
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 10:43:47 pmδεν εχεις αδικο. σε μαγευει η Μελινα !!! δυο ατομα με καθηλωναν και με καθηλωνουν στη τηλεοραση οταν τα βλεπω (και παραταω τα παντα εκεινη τη στιγμη), Η Ελενη Γλυκατζη Αρβελερ (τη θαυμαζω πολυ),.... και οταν εχει αφιερωμα στη Μελινα, την ακουω και μαγευομαι!Nα, αυτό μου λείπει ειδικά τον τελευταίο καιρό: Να υπήρχε κάτι, κάποιοι που να με εμπνεύσουν, να με μαγέψουν, να αισθανθώ λίγο ψηλότερα από τον βάλτο της μιζέριας που μας έχουν ρίξει. Κι ας υπήρχαν δυσκολίες... Να υπήρχε τουλάχιστον κάτι να ακουμπήσεις την ψυχή σου και να πάρεις δύναμη.
Παράθεση από: apri στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 10:47:54 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 09, 2011, 10:43:47 pmδεν εχεις αδικο. σε μαγευει η Μελινα !!! δυο ατομα με καθηλωναν και με καθηλωνουν στη τηλεοραση οταν τα βλεπω (και παραταω τα παντα εκεινη τη στιγμη), Η Ελενη Γλυκατζη Αρβελερ (τη θαυμαζω πολυ),.... και οταν εχει αφιερωμα στη Μελινα, την ακουω και μαγευομαι!Nα, αυτό μου λείπει ειδικά τον τελευταίο καιρό: Να υπήρχε κάτι, κάποιοι που να με εμπνεύσουν, να με μαγέψουν, να αισθανθώ λίγο ψηλότερα από τον βάλτο της μιζέριας που μας έχουν ρίξει. Κι ας υπήρχαν δυσκολίες... Να υπήρχε τουλάχιστον κάτι να ακουμπήσεις την ψυχή σου και να πάρεις δύναμη. Η Αννα Διαμαντοπουλου!
@apri ,συμφωνούμε ...Μελίνα μοναδική και αξεπέραστη ερμηνεύτρια θα πρότεινα όμως και Τάνια