0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαρκο ευχαριστω πολυ για τις ευχες..Οσο για το πικαρισμα που μου κανεις θα το πληρωσεις ! Κυριακη κοντη γιορτη!Αμα κερδισουμε θα σου φερω ολα τα φιλαρακια εξω απο το σπιτι σου και θα κανουμε την περιοχη θυρα 7!
Παράθεση από: kostas7 στις Φεβρουαρίου 16, 2011, 11:47:47 pmΜαρκο ευχαριστω πολυ για τις ευχες..Οσο για το πικαρισμα που μου κανεις θα το πληρωσεις ! Κυριακη κοντη γιορτη!Αμα κερδισουμε θα σου φερω ολα τα φιλαρακια εξω απο το σπιτι σου και θα κανουμε την περιοχη θυρα 7! ρε συ, δεν ηταν προσωπικο το "πικαρισμα", απλα εχω μικρη οθονη και οσο πιο μεγαλη ειναι η φωτογραφια τοσο αργει να τη "φορτωσει" και δεν την "απολαμβανω" οσο θα επρεπε, γιαυτο ζητησα(αν θελετε βεβαια) να ειναι λιιιγο πιο μικρες.Πως εισαι τοσο σιγουρος για τη νικη? Θα το δουμε!παντως, επειδη η πικρα της ηττας δεν θα σου περασει ουτε με τον Σωκρατη Μάλαμα, και μια και θα εισαι Πειραια, ελα στο σπιτι μου για ποτό(μετα τη συναντηση). Θα εχω παρεα, αλλα για σενα θα κανουμε εξαιρεση λογο της ψυχολογικης καταστασης. Καλο ταξιδι προς Πειραια!!
δε χρειάζεται να είμαστε τόσο ρομαντικές ψυχές, ούτε και να ερωτεύομαστε εύκολα, γιατί μπορεί να υπάρξουν επιτήδιοι που να το εκμεταλλευτούν. Υπήρξα παθούσα αλλά τώρα περνάω καλά και είμαι ευτυχισμένη. Κορίτσια κοιτάτε να περνάτε καλά...Ελπίζω αν υπάρξει επόμενη συνάντηση των μελών, να σας γνωρίσω από κοντά. Κώστα έκανες ολοκληρο ταξίδι απ΄ότι κατάλαβα για τον ολυμπιακό. Απίστευτο μου φαίνεται... Ελπίζω τουλάχιστον να κέρδισες η ομάδα σου . Απ' ότι καταλαβαίνεις είμαι εντελώς άσχετη από ποδόσφαιρο.σας αφήνω τώρα, να διορθώσω τα τετράδια των μαθητών μου (μιας και έχουν γυμναστική αυτή την ώρα) και να προετοιμαστώ για την επόμενη ημέρα.