0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραία επιλογή, jak13! Σε ό,τι αφορά τον χθεσινό αγώνα, νιώθω μόνο απέχθεια και ντροπή!Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε;;; Μπαίνουν μετά τον αγώνα και χτυπάνε του ς παίχτες;;; Αλλα για όλα αυτά φταίει φυσικά ο μπ@σταρδος ο Μαρινάκης που ξέρει να συγκαλύπτει τα γεγονότα και το αληταριό της ομάδας του, όπως εξάλλου συμβαίνει και με τους προέδρους των άλλων ομάδων. Αλλά ρε παιδιά, αυτοί έχουν τεράαααστια συμφέροντα... Απο κει και πέρα, σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ήταν καραστημένο. Το καθαρό γκολ που ακυρώθηκε στον Παναθηναικό, το άκυρο γκολ που μετρήθηκε για τον Ολυμπιακό, το καθαρό πέναλτυ που ακυρώθηκε... Πιθανόν ο διαιτητής να φοβόταν μη τις φάει ο ίδιος και έκανε τον τυφλό, αλλά σίγουρα είχε χρηματιστεί κιόλας. Αλλά τέλος πάντων, έτσι και αλλιώς ο αθλητισμός είναι μια μικρογραφία και της πολιτικής των μελών μιας χώρας και κατ'επέκταση της γενικότερης ασύδοτης κατάστασης που υπάρχει. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο διεφθαρμένος, ευτελισμένος και ντροπιαστικός είναι ο ελληνικός αθλητισμός. Και να μου το θυμηθείτε: αν υπάρξει περίπτωση να έρθει μεγάλος παίχτης από το εξωτερικό (τύπου Σισέ) σε ελληνική ομάδα, ΔΕΝ πρόκειται να κάνει αυτό το βήμα. Ήδη ο Σισέ είπε ότι θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι και μετά φεύγει. Αυτή του η δήλωση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο χθεσινός αγώνας μεταδώθηκε σε Αγγλία, Ισπανία και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, θα μας κλείσει στο καβούκι μας και θα υπονομεύσει ακόμα περισσότερο τον ελληνικό αθλητισμό.ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!
δασκαλίτσα πολύ ενημερωμένη σε βρίσκω, Μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο,αγαπητέ μου! Στο εξωτερικό, βεβαίως βεβαίως...
'Ελα κοντά για να πάμε μακριά..........όταν διψάς την πηγή να σου βρω................για όλα μίλα μου, εγω είμαι εδώ.....'Ελα κοντάΜιχαλης Χατζηγιάννηςhttp://www.youtube.com/watch?v=QyyH1K_ldz8&feature=related