0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά εγώ δεν έχω πρόβλημα να το κάνω αυτό,αν μου πείτε που βρίσκετε τους στίχους και τις φωτό,γιατί εγώ δυσκολεύομαι...Ούτε μπορεί ο καθένας να κάθεται να ακούει το τραγούδι και να γράφει επί τόπου τους στίχους..Αν και διαφωνώ-η μουσική δεν έχει κανόνες και δεν χρειάζονται αναγκαστικά μακρόσυρτες φωτό συνοδεία στίχων,για να εκτιμήσουμε ένα καλό κομμάτι.-Παρόλα αυτά αν μου πει κάποιος πώς να βρίσκω στίχους και να τους παραθέτω,κανένα πρόβλημα.....Θεωρώ ότι είστε μερικοί αρκετά αυστηροί για ένα τόσο χαλαρό θέμα,αλλά οκ.....
παραδοσιακό τραγουδάκι... το τραγουδούσαν καρτερώντας την ανοιξη για να φυγουν στα βουνά!!
Αγαπητή Αpri,απλώς θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολή όλο αυτό....Θα έπρεπε ο καθένας που θέλει να συμμετέχει στο τόπικ,να βάζει τα κομμάτια που θέλει,όπως τα θέλει τη στιγμή που τον εκφράζουν....Χαλαρά και χωρίς πολλά πολλά....Εγώ νόμιζα ότι αυτό γίνεται....Αρκετούς περιορισμούς και πρέπει έχουμε στην υπόλοιπη ζωή μας,αν είναι να σκεφτόμαστε τόσο πολύ και για τέτοια θέματα......τι να το κάνω;;;
Και τώρα πάω να δω το "Νησί", γιατί άρχισε...