0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...διακρινω εναν ειρωνικο τονο στις αναφορες των συμπαθεστατων συναδελφων προς λαικους βαρδους με σημαντικη και καθομολογουμενη προσφορα στο μουσικο στερεωμα της εποχης και του τοπου...παραβλεποντας τα τετριμμενα "περι σεβασμου στην ιστορικη διαδρομη..." κλπκλπ, θα μου επιτραπει να τονισω οτι η μουσικη ειναι ΜΙΑ...και θελει απλως " ευηκοα ωτα", που ξερουν που και ποτε να εκτιμουν καθε της εκδηλωση. Ο αμουσος βαζει τειχη γυρω απο τα " ειδη " της μουσικης, οποιος "ακουει" μουσικη, θα ανατριχιασει και με το http://www.youtube.com/watch?v=e_4n4A3Krv4 την καταλληλη στιγμη....χαρακτηρισμοι οπως " παρακμη " , decadanze" , "κοψοφλεβια' , μαλλον σε μουσικως handicapped παραπεμπουν...
Δεν έβαλε κανείς όρια στη μουσική...Το αντίθετο μάλιστα....Και δεν υφίσταται αυτό που λες(για μένα τουλάχιστον).... Λώρα,μας την είπανε......
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιανουαρίου 14, 2011, 11:39:36 pmΔεν έβαλε κανείς όρια στη μουσική...Το αντίθετο μάλιστα....Και δεν υφίσταται αυτό που λες(για μένα τουλάχιστον).... Λώρα,μας την είπανε...... Δεν πειράζει Lila...εγώ δεν χαλάω την καλή μου διάθεση για κανέναν...ούτε εν μέσω μουσικής χαλάρωσης μου θα υο συζητήσω...