0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α εδώ είναι ωραία, πώς δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό! Ευχαριστώ anastasia86 μου!!!
Καλησπέρα παιδάκια ;)Αpri πολύ όμορφα αφιερώματα...ειδικά η επιστολή του Παπαλέσσα.Soul,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις επιλογές σου..... ;)Lucinda,καλωσήρθες στα μουσικά μονοπάτια..AnnaB,είναι ολοφάνερο νομίζω ότι είμαστε νηπιαγωγοί.... :DΤο 'να τανε το 21' παίζει δυνατά και το τραγουδάμε καθημερινά αυτές τις μέρες...Jamais,τι να πούμε για το Θούριο.....Αν ζούσαν όλοι αυτοί οι φωτισμένοι άνθρωποι,τι θα έλεγαν για την κατάντια μας σήμερα......Τέλος πάντων,μιας και καλύψατε το επετειακό μέρος απόψε....θα βάλω ένα χαλαρό τραγουδάκι.....
Με την άσχημη είδηση που είδα για το θάνατο της Taylor, ξέχασα να πω μια καλησπέρα σε όλους * Κώστα, Χαρούλα-Αλκίνοος-Σωκράτης , τι τραγουδάρα! (όσο για τη Celin θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, φωνάρα!)*Λίλα, και για εμένα αγαπημένο το ''Air Supply-All out of love''*Jak, το ''You Are My Lady'' μαγευτικό!*Αγαπάμε Scorpions και βλέπω ότι αρέσουν πολύ, epak!* Τι να πω για τις Domenica, Apri , Rozy...είναι οι κουλτουριάρες του φόρουμ και μας αρέσει * Αναστασία, εγώ πάλι είμαι της άνοιξης την οποία περιμένω με ανυπομονησία αλλά δε βλέπω να έρχεται Οσο για το υπέροχο πλοίο, πολύ θα ήθελα να είμαι μέσα και να ταξιδεύω προς το άγνωστο!*Μάρκο, δε βλέπω τραγουδάκι και ανησυχώ
@kosta, ακόμα εντρυφώ στη συνέντευξη του Σωκράτη @aristo, το "φίλα με ακόμα" σιγοτραγουδούσα το πρωί @soul, είσαι πολύ γλυκιά πάντα ,απαραίτητη στην παρέα η κουλτούρα και ο πολιτισμός όλων μας @Boldini, ευχαριστώ ....ψάχνω,ψάχνω @Lucinda είναι όμορφο που μεγαλώνει η παρέα συνεχίζετε όλοι να διαλέγετε υπέροχες μουσικές ,σας ακούω
Παράθεση από: Lila_76 στις Μαρτίου 23, 2011, 11:40:29 pmΚαλησπέρα παιδάκια ;)Αpri πολύ όμορφα αφιερώματα...ειδικά η επιστολή του Παπαλέσσα.Soul,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις επιλογές σου..... ;)Lucinda,καλωσήρθες στα μουσικά μονοπάτια..AnnaB,είναι ολοφάνερο νομίζω ότι είμαστε νηπιαγωγοί.... :DΤο 'να τανε το 21' παίζει δυνατά και το τραγουδάμε καθημερινά αυτές τις μέρες...Jamais,τι να πούμε για το Θούριο.....Αν ζούσαν όλοι αυτοί οι φωτισμένοι άνθρωποι,τι θα έλεγαν για την κατάντια μας σήμερα......Τέλος πάντων,μιας και καλύψατε το επετειακό μέρος απόψε....θα βάλω ένα χαλαρό τραγουδάκι..... Παράθεση από: soul στις Μαρτίου 23, 2011, 04:30:14 pmΜε την άσχημη είδηση που είδα για το θάνατο της Taylor, ξέχασα να πω μια καλησπέρα σε όλους * Κώστα, Χαρούλα-Αλκίνοος-Σωκράτης , τι τραγουδάρα! (όσο για τη Celin θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, φωνάρα!)*Λίλα, και για εμένα αγαπημένο το ''Air Supply-All out of love''*Jak, το ''You Are My Lady'' μαγευτικό!*Αγαπάμε Scorpions και βλέπω ότι αρέσουν πολύ, epak!* Τι να πω για τις Domenica, Apri , Rozy...είναι οι κουλτουριάρες του φόρουμ και μας αρέσει * Αναστασία, εγώ πάλι είμαι της άνοιξης την οποία περιμένω με ανυπομονησία αλλά δε βλέπω να έρχεται Οσο για το υπέροχο πλοίο, πολύ θα ήθελα να είμαι μέσα και να ταξιδεύω προς το άγνωστο!*Μάρκο, δε βλέπω τραγουδάκι και ανησυχώ Παράθεση από: domenica στις Μαρτίου 24, 2011, 02:44:15 pm @kosta, ακόμα εντρυφώ στη συνέντευξη του Σωκράτη @aristo, το "φίλα με ακόμα" σιγοτραγουδούσα το πρωί @soul, είσαι πολύ γλυκιά πάντα ,απαραίτητη στην παρέα η κουλτούρα και ο πολιτισμός όλων μας @Boldini, ευχαριστώ ....ψάχνω,ψάχνω @Lucinda είναι όμορφο που μεγαλώνει η παρέα συνεχίζετε όλοι να διαλέγετε υπέροχες μουσικές ,σας ακούω πείτε βρε μια καλή κουβεντούλα και για τον παραξενο σας ....δεν σας ειναι κρίμα;;......να δειτε πως κλαιει θα φυγω .....δεν σας αντεχω πια ....εχω καταντησει ζητιάνος bye bye http://www.youtube.com/watch?v=APp1ZXzga3c
Παράθεση από: paraxenos στις Μαρτίου 24, 2011, 04:14:48 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Μαρτίου 23, 2011, 11:40:29 pmΚαλησπέρα παιδάκια ;)Αpri πολύ όμορφα αφιερώματα...ειδικά η επιστολή του Παπαλέσσα.Soul,ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις επιλογές σου..... ;)Lucinda,καλωσήρθες στα μουσικά μονοπάτια..AnnaB,είναι ολοφάνερο νομίζω ότι είμαστε νηπιαγωγοί.... :DΤο 'να τανε το 21' παίζει δυνατά και το τραγουδάμε καθημερινά αυτές τις μέρες...Jamais,τι να πούμε για το Θούριο.....Αν ζούσαν όλοι αυτοί οι φωτισμένοι άνθρωποι,τι θα έλεγαν για την κατάντια μας σήμερα......Τέλος πάντων,μιας και καλύψατε το επετειακό μέρος απόψε....θα βάλω ένα χαλαρό τραγουδάκι..... Παράθεση από: soul στις Μαρτίου 23, 2011, 04:30:14 pmΜε την άσχημη είδηση που είδα για το θάνατο της Taylor, ξέχασα να πω μια καλησπέρα σε όλους * Κώστα, Χαρούλα-Αλκίνοος-Σωκράτης , τι τραγουδάρα! (όσο για τη Celin θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, φωνάρα!)*Λίλα, και για εμένα αγαπημένο το ''Air Supply-All out of love''*Jak, το ''You Are My Lady'' μαγευτικό!*Αγαπάμε Scorpions και βλέπω ότι αρέσουν πολύ, epak!* Τι να πω για τις Domenica, Apri , Rozy...είναι οι κουλτουριάρες του φόρουμ και μας αρέσει * Αναστασία, εγώ πάλι είμαι της άνοιξης την οποία περιμένω με ανυπομονησία αλλά δε βλέπω να έρχεται Οσο για το υπέροχο πλοίο, πολύ θα ήθελα να είμαι μέσα και να ταξιδεύω προς το άγνωστο!*Μάρκο, δε βλέπω τραγουδάκι και ανησυχώ Παράθεση από: domenica στις Μαρτίου 24, 2011, 02:44:15 pm @kosta, ακόμα εντρυφώ στη συνέντευξη του Σωκράτη @aristo, το "φίλα με ακόμα" σιγοτραγουδούσα το πρωί @soul, είσαι πολύ γλυκιά πάντα ,απαραίτητη στην παρέα η κουλτούρα και ο πολιτισμός όλων μας @Boldini, ευχαριστώ ....ψάχνω,ψάχνω @Lucinda είναι όμορφο που μεγαλώνει η παρέα συνεχίζετε όλοι να διαλέγετε υπέροχες μουσικές ,σας ακούω πείτε βρε μια καλή κουβεντούλα και για τον παραξενο σας ....δεν σας ειναι κρίμα;;......να δειτε πως κλαιει θα φυγω .....δεν σας αντεχω πια ....εχω καταντησει ζητιάνος bye bye http://www.youtube.com/watch?v=APp1ZXzga3cειδες ρε paraxene!! Aμα πεσει το ....χρημα!!! ουτε για μενα λενε (except soul) !!μα θα τους τακτοποιησω .....σημερα δε προλαβαινω γιατι εχω να παω σε κουτουκι με ζωντανη μουσικη και ρεμπετικα αλλα αυριο θα παρουν ισχυρη δοση επαναστασης ητοι: EVITAαλλα και πολυ ξεφτιλα τραγουδι...τετοιο τους πρεπει, τετοιοι που ειναι!!
Mια ζωή γκρίνια, εσείς οι άντρες...
Παράθεση από: apri στις Μαρτίου 24, 2011, 04:55:17 pm Mια ζωή γκρίνια, εσείς οι άντρες... ευτυχως που δεν σας μοιαζουμε