0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά ενώνει η μουσική;
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουνίου 06, 2011, 01:49:00 pmΤελικά ενώνει η μουσική;Ν α ι ...
αγαπημενη μου rozy4,δεω ξερω αν ενωνει η μουσικη,αλλα στην παρουσα φαση πρεπει ολοι να γινουμε μια γροθια και να τους συντριψουμε,αλλοιως σε λιγο καιρο θα καταστραφουμε ολοκληρωτικα.Δεν ξερω αν χτες πηγες στο συνταγμα,εγω ομως που πηγα,ειδα πως ο κοσμος εχει φτασει πια στα ορια του.Πιστευω οι κυβερνωντες να λαβανε πολυ σοβαρα την χτεσινη λαοθαλασσα και ν αλλαξουν ροτα ΑΜΕΣΑ.
Παράθεση από: ιπποτης στις Ιουνίου 06, 2011, 01:58:40 pmαγαπημενη μου rozy4,δεω ξερω αν ενωνει η μουσικη,αλλα στην παρουσα φαση πρεπει ολοι να γινουμε μια γροθια και να τους συντριψουμε,αλλοιως σε λιγο καιρο θα καταστραφουμε ολοκληρωτικα.Δεν ξερω αν χτες πηγες στο συνταγμα,εγω ομως που πηγα,ειδα πως ο κοσμος εχει φτασει πια στα ορια του.Πιστευω οι κυβερνωντες να λαβανε πολυ σοβαρα την χτεσινη λαοθαλασσα και ν αλλαξουν ροτα ΑΜΕΣΑ.παντως, μιλωντας ειλικρινα, οπως παντα και γιαυτο μη αρεστός απο τους πολλους, αλλα αυτη την αποψη εχω, πως η πολυ "ειρηνικη" και "πολιτισμενη" πως να το πω τωρα....συναθροιση, μαλλον φουσκα ειναι. 0 παλμος, 0 περιεχομενο.Εγω πιο πολυ αγανακτησα με το κοσμο που γυρνουσε γυρω γυρω χωρις νοημα και σκοπο εμποδιζοντας ακομα και να αναπευσουμε, παρα με την ολη φαση!Αν αποφασισει ποτε ο κοσμος αυτος να ξεσηκωθει πραγματικα, εγω μεσα ειμαι και ας μην ανοικω στους απελπισμενους!Γενικα δεν μπορω τα "δηθεν" να τα βαφτιζω...."αγωνα"....Αλλα βγαινουμε απο το θεμα και ....ΟΚ, ας μη το συνεχισουμε και απο δω!