0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υ.Γ. Θα θεωρηθεί...τελείως εκτός θέματος να βάλω ένα ανεκδοτάκι;;;
..... στα μισα μηνυματα δεν εχω καν βαλει τραγουδι αλλα ο Μαρκος καταλαβαινει!ετσι δεν ειναι Μαρκο μου?
Το άκουσα το πρωί και έπεσα κάτω από τα γέλια! Ένας Σκωτσέζος πήγε σε μια δημόσια τουαλέτα για την ανάγκη του. Την ώρα που ανέβαζε το παντελόνι του του έπεσε ένα εικοσάλεπτο μέσα στη λεκάνη. Το βλέπει και τρελαίνεται! Κάνει έτσι να το πιάσει και σκέφτεται να βάλω το χέρι μου στα σκ...; Άστο, δε βαριέσαι; Την ώρα που πάει να φύγει ξανασκέφτεται, 20λεπτά είναι πολλά λεφτά. Και ξαναγυρίζει να το πιάσει. Την ώρα που πάει να βάλει το χέρι του το ξανασκέφτεται και λέει: Άντε μωρέ που θα βάλω το χέρι μου μέσα για ένα εικοσάλεπτο. Φεύγει και πριν φτάσει στην πόρτα ξαναγυρίζει πίσω.
Ωραίο το ανέκδοτο dinateacher, παρά την κακοσμία του ...
Έλα για λίγο Έλα για λίγο είναι μια όμορφη βραδιάτη πόρτα ανοίγω, στη μοναξιά δε ξαναδίνω τα κλειδιάΤι θες να κάνω αφού το ξέρεις σ΄αγαπώτι παραπάνω ένα τραγούδι έχω φυλάξει να σου πωΟι δείχτες στα ρολόγια γυρίζουνκι αυτοί που αγαπάνε δακρύζουνχάνονται μέσα στις ματιέςΖευγάρια στο σκοτάδι χωρίζουνκι αυτοί που αγαπάνε δακρύζουνκαίγονται βάζουνε φωτιέςΈλα κοντά μου να μου γιατρέψεις τη πληγήτα δάκρυά μου μαργαριτάρια θα κυλήσουνε στη γηΔωσ΄μου το χέρι και μη φοβάσαι το κενόείσαι ένα αστέρι θα ταξιδέψεις στο δικό μου ουρανόΟι δείχτες στα ρολόγια γυρίζουνκι αυτοί που αγαπάνε δακρύζουνχάνονται μέσα στις ματιέςΖευγάρια στο σκοτάδι χωρίζουνκι αυτοί που αγαπάνε δακρύζουνκαίγονται βάζουνε φωτιές
jak, εύχομαι - αν και δεν το αποκλείω - να μη νιώσετε κι εσείς τα "θέλγητρα" της Μακάμπι ... Το άσμα του Πλουτάρχου στο ενέπνευσε ο φόβος που σου προκάλεσε η συγκεκριμένος αντίπαλος;
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 06, 2011, 07:59:24 amjak, εύχομαι - αν και δεν το αποκλείω - να μη νιώσετε κι εσείς τα "θέλγητρα" της Μακάμπι ... Το άσμα του Πλουτάρχου στο ενέπνευσε ο φόβος που σου προκάλεσε η συγκεκριμένος αντίπαλος; Όπως πάντα μεγαλόψυχος, αλλά το τραγούδι ήταν αφιερωμένο. Αχ δε με παρακολουθείς, δε με παρακολουθείς!Εμείς - Τόλης