0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 08, 2011, 02:48:57 pmκαλαααααααααααα...κοροιδευετε εσεις, οταν ομως σας ανεβασω βιντεακι απο την παραλια που θα πλατσουριζω και θα το βλεπετε στην καψα του τσιμεντου να σας δω τοτε! φορας και μπρατσακια? τί χρωμα εχουν? ροζ?χαχαχα
καλαααααααααααα...κοροιδευετε εσεις, οταν ομως σας ανεβασω βιντεακι απο την παραλια που θα πλατσουριζω και θα το βλεπετε στην καψα του τσιμεντου να σας δω τοτε!
Χαιρετώ την παρέα!πού είσαι ρε Μάρκο, δε σε βρίσκω πουθενά... σε περιμένουμε σήμερα ε;;; στείλε μου μήνυμα επειγόντως...!!!
Παράθεση από: δασκαλίτσα στις Αυγούστου 08, 2011, 02:55:34 pmΧαιρετώ την παρέα!πού είσαι ρε Μάρκο, δε σε βρίσκω πουθενά... σε περιμένουμε σήμερα ε;;; στείλε μου μήνυμα επειγόντως...!!!υπαρχει δηλαδη ανθρωπος που δεν ξερει που να βρει το Μαρκο?
aristo θέλω επειγόντως διακοπές!
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 08, 2011, 03:00:17 pmaristo θέλω επειγόντως διακοπές! Κομμένα πια τα δανεικά ..., στην περίπτωση που αυτό υπαινίσσεσαι ...
Παράθεση από: δασκαλίτσα στις Αυγούστου 08, 2011, 02:55:34 pmΧαιρετώ την παρέα!πού είσαι ρε Μάρκο, δε σε βρίσκω πουθενά... σε περιμένουμε σήμερα ε;;; στείλε μου μήνυμα επειγόντως...!!!Πράγματι, από 'δω σπανίως περνά ...