0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειδες ρε παιδι μου? μια κουβεντα τους ειπα χτες και ολοι ετρεξαν να με συμβουλεψουν αλλα και να μαθουν πως τα πηγα με το φαγητο. Τους αγαπω ομως και γω πολυ, γιαυτο τους αφιερωνω ολο και πιο ομορφα τραγουδια (βλ. Εβιτα)
Αρετή Κετιμέ - Τα ομορφα τα γαλανά σου ματιαΤα όμορφα τα γαλανά σου μάτιαΣτίχοι:
Αναστασια μου, ψαχνω την....καλυτερη !!!! ειμαι και δυσκολος! μια χαρα τα καταφερνω...!! Ειναι ομως απαραιτητες "παναθεμα" τες!!!
αφιερωμενο..... Είμαι πολύ μακριά..Στίχοι: Δήμος ΜούτσηςΜουσική: Δήμος ΜούτσηςΠρώτη εκτέλεση: Δήμος ΜούτσηςΈτσι καθώς το φεγγαράκι κοιτάςΝα περνάει έξω απ' το παράθυρό σουΚάτι εικόνες σου 'ρχονται απ' τα παλιάΚαι χάνεις ξαφνικά τον εαυτό σουΈτσι τελείως ξαφνικά και έτερον ουδένΜα εγώ μικρό μου είμαι πολύ μακριάΜην το ψάχνεις, δεν πειράζειΔυο μικρές αφίσες τυλιγμένες ρολόΤα τραγούδια καρφωμένα στο μυαλό σουΞαφνικά γυρνάς στο παρελθόνΚαι ρωτάς τι απ' όλα αυτά ήταν δικό σουΤίποτα μικρό μου, ε καλάΤούτη η σκέψη ρυθμικά σε βασανίζειΚι ένα σου δάκρυ ξαφνικάΤη σκιά μου στο μυαλό σου ζωγραφίζειΈτσι τελείως ξαφνικά και έτερον ουδένΜα εγώ μικρό μου είμαι πολύ μακριάΜην το ψάχνεις, δεν πειράζειΈτσι καθώς το φεγγαράκι κοιτάςέξω απ' το παράθυρό σουκάτι συμβαίνει ξαφνικάκι ανάβει της καρδούλας σου τους πόθουςΩ τι αχαλίνωτος ρομαντισμόςκι η μαμά να συμπληρώνει"βίζιτα η κόρη μου, θα είστε τρελός!""το καημένο επιστήμων τελειώνει"Έτσι λοιπόν και ξαφνικά και έτερον ουδένΜα εγώ μικρό μου είμαι πολύ μακριάΜην το ψάχνεις, δεν πειράζειΜάταια φωνάζεις τ' όνομά μου λοιπόνάδικα χάνεις τον καιρό σουμάταια γυρνάς στο παρελθόνκαι ρωτάς τι απ' όλα αυτά ήταν δικό σουΤίποτα μικρό μου, παρ' εκτόςκάτι λίγα η αμοιβή σουξέρεις τι σημαίνουν όλ' αυτά θαρρώκι εσύ το ξέρεις κι οι δικοί σουhttp://www.youtube.com/watch?v=XxmeLSDdE4U