0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jamais στις Φεβρουαρίου 07, 2011, 09:10:01 pm Αρετή Κετιμέ - Τα ομορφα τα γαλανά σου ματιαΤα όμορφα τα γαλανά σου μάτιαΠολύ ωραίο! Πού ήσουν προχτες που ειχαμε ρεμπέτικη βραδιά? Και
Αρετή Κετιμέ - Τα ομορφα τα γαλανά σου ματιαΤα όμορφα τα γαλανά σου μάτια
apri, με παραδεχεσαι ;
Πολύ καλησπέρα..... 'Ενα αγαπημένο από την ΠρωτοψάλτηΑπέραντο κενό - Άλκηστις ΠρωτοψάλτηΕσύ να λείπεις κάθε βράδυ από δωκι εγώ ένα φάντασμα στον κόσμο του κλεισμένομια Πηνελόπη θολωμένη απ' το ποτόπου έχει το μέλλον της σε σένα κερασμένοΕσύ να λείπεις κάθε βράδυ από δωκι εγώ πλανήτης σε τροχιά που δεν τελειώνεινα κλέβω κάτι απ' τ' απέραντο κενόκαι να αγαπώ ότι δικό σου με πληγώνειΜα σαν τις πρώτες τις αγάπες που επιστρέφουνεσυνέχεια φεύγω μακριά σου κι όλο έρχομαινα με ξεχνάς και να με σβήνεις το ανέχομαιδεν ονειρεύομαι, δε ζω, δεν παραδέχομαι, μόνο δέχομαιΕσύ να λείπεις κάθε βράδυ από δωκι εγώ να φτιάχνω στον καθρέφτη άλλη όψηαφού το αύριο δε θέλει να σε δωστείλε το χθες εδώ και πάλι να με κόψειΕσύ να λείπεις κάθε βράδυ από δωκι εγώ ένα πρόσωπο που κρύβεται και λιώνεισ' αυτόν τον κόσμο που ότι βλέπω είναι μικρόμόνο η απόσταση των δυο μας μεγαλώνειSoul....ελπίζω να σου αρέσει
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 08:18:10 pmapri, με παραδεχεσαι ; Πρώτη φορά το ακούω αυτό το τραγούδι... Καλό.Σου αφιέρωσα και εγώ ένα τραγούδι στην προηγούμενη σελίδα. Δεν ξέρω αν το άκουσες.Domenica, Soul ευχαριστώ για τις αφιερώσεις.
Το τραγούδι ειδικά αφιερωμένο στον Μάρκο και τους ερέβινθούς του, που απασχολούν επί δυο μέρες σύμπασα την εκπαιδευτική κοινότητα. Παρεμπιπτόντως, καλό το ξερό δεντρολίβανο σε ώρα ανάγκης. Άλλη φορά, όμως, μπορείς να αγοράσεις γλαστράκι από τη λαϊκή. Είναι πολύ ωραίο, ακόμα και για αφέψημα.Μάγειρας http://www.youtube.com/watch?v=YSUyqNWKjAAΣυλλογή:Το φτερό του δράκουΣτίχοι: Χρίστος Γ. ΠαπαδόπουλοςΜουσική: Δημήτρης ΜαρκατόπουλοςΕρμηνεία: Μάριος Φραγκούλης & Ηλίας Μαμαλάκης Πήρα απ' τα παραμύθια Τα κουκιά και τα ρεβίθια,μία φασολιά πελώρια, το λαγό και τα κοκόρια. Πήρα όλα τα καρβέλια, τα σταφύλια απ' τα αμπέλια, τα εφτά τα γουρουνάκια και τα τρία κατσικάκια. Έχουμε σας λέω πανηγύρια. Φέρτε πιάτα,φέρτε και ποτήρια. Μάγειρας Τσελεμεντές θα γίνω κι ότι μαγειρεύω θα το δίνω στα παιδιά. Φέρτε τα μαχαιροπήρουνά σας και τα παραμύθια της γιαγιάς σας, τα παιδιά να φάνε και να πιούνε και ποτέ,ποτέ μην κοιμηθούνε νηστικά. Έχουμε σας λέω πανηγύρια. Φέρτε πιάτα,φέρτε και ποτήρια. Μάγειρας Τσελεμεντές θα γίνω κι ότι μαγειρεύω θα το δίνω στα παιδιά. Φέρτε τα μαχαιροπήρουνά σας και τα παραμύθια της γιαγιάς σας, τα παιδιά να φάνε και να πιούνε και ποτέ,ποτέ μην κοιμηθούνε νηστικά