0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω ο πολύς Πλούταρχος να μην έχει παρενέργειες...
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 18, 2011, 03:12:03 pmΕλπίζω ο πολύς Πλούταρχος να μην έχει παρενέργειες... Καμία απολύτως. Τον συνιστουν ψυχιατροι και ψυχολογοι σε καθε συνεδρία
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 16, 2011, 03:06:52 pmΠαράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 16, 2011, 02:48:47 pmΛυπάμαι aristos2 χάσατε είμαι κι απ' το πράσινο τριφύλλι!!!!!πω πω πωωωωω... απανωτα τα χτυπηματα ,ασπονδε!!!!!!!!!!τι εγινε , Αχαιε μου? χασαμε το λαικο ερεισμα??χανουμε και τα γυναικοπαιδα??Χάνουμε και την παράγκα ίσως;Καλημέρα σας...
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 16, 2011, 02:48:47 pmΛυπάμαι aristos2 χάσατε είμαι κι απ' το πράσινο τριφύλλι!!!!!πω πω πωωωωω... απανωτα τα χτυπηματα ,ασπονδε!!!!!!!!!!τι εγινε , Αχαιε μου? χασαμε το λαικο ερεισμα??χανουμε και τα γυναικοπαιδα??
Λυπάμαι aristos2 χάσατε είμαι κι απ' το πράσινο τριφύλλι!!!!!
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 18, 2011, 03:24:32 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 18, 2011, 03:12:03 pmΕλπίζω ο πολύς Πλούταρχος να μην έχει παρενέργειες... Καμία απολύτως. Τον συνιστουν ψυχιατροι και ψυχολογοι σε καθε συνεδρία Για να μη σταματήσεις ποτέ να πηγαίνεις, φαντάζομαι...
Το τραγούδι το αφιερώνω στη Giota που με κάνει και γελάω Giota ελπίζω να σου αρέσει Γυμνά Καλώδια~Οι Ποιήτριες της γης http://www.youtube.com/watch?v=utdsEViQ180