0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 20, 2011, 12:56:30 amΝαι χρόνια σας πολλά! Να γιορτάσετε και χρυσές και, από όλα τα μέταλλα, επετείους! ..η ... τσιγκινη ποτε ειναι?υπαρχουν και επετειοι που δεν ειναι απο μεταλλο? εμεις που δεν ειμαστε και πολυ χεβιμεταλλαδες μπορουμε να εχουμε σε αλλη πρωτη υλη??
Ναι χρόνια σας πολλά! Να γιορτάσετε και χρυσές και, από όλα τα μέταλλα, επετείους!
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:58:49 amΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 20, 2011, 12:56:30 amΝαι χρόνια σας πολλά! Να γιορτάσετε και χρυσές και, από όλα τα μέταλλα, επετείους! ..η ... τσιγκινη ποτε ειναι?υπαρχουν και επετειοι που δεν ειναι απο μεταλλο? εμεις που δεν ειμαστε και πολυ χεβιμεταλλαδες μπορουμε να εχουμε σε αλλη πρωτη υλη??σε τραχανα σου κανει?
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 20, 2011, 01:00:25 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:58:49 amΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 20, 2011, 12:56:30 amΝαι χρόνια σας πολλά! Να γιορτάσετε και χρυσές και, από όλα τα μέταλλα, επετείους! ..η ... τσιγκινη ποτε ειναι?υπαρχουν και επετειοι που δεν ειναι απο μεταλλο? εμεις που δεν ειμαστε και πολυ χεβιμεταλλαδες μπορουμε να εχουμε σε αλλη πρωτη υλη??σε τραχανα σου κανει?Σε μπριζολάκι μάλλον θέλει! Giota για τον kozzi έβαλα τόσο μεγάλα γράμματα! Μην τον κουράζω τον παππούλη!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:48:49 amΏστε 19/7 έγιναν 2 κοσμοϊστορικά γεγονότα.1. Γεννήθηκε ο aristos2. Χρόνια πολλά, με υγεία. Όλα τα άλλα θα έρθουν! 2. Με φορτώθηκε ο άνδρας μου εφ' όρου ζωής!... Καλό κουράγιο! γκουχ γκουχ γκουχ!!..θα με πνιξεις , παναθεμα σε.......το "ζωης" τι γενικη ειναι??
Ώστε 19/7 έγιναν 2 κοσμοϊστορικά γεγονότα.1. Γεννήθηκε ο aristos2. Χρόνια πολλά, με υγεία. Όλα τα άλλα θα έρθουν! 2. Με φορτώθηκε ο άνδρας μου εφ' όρου ζωής!... Καλό κουράγιο!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 20, 2011, 01:02:55 amΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 20, 2011, 01:00:25 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:58:49 amΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 20, 2011, 12:56:30 amΝαι χρόνια σας πολλά! Να γιορτάσετε και χρυσές και, από όλα τα μέταλλα, επετείους! ..η ... τσιγκινη ποτε ειναι?υπαρχουν και επετειοι που δεν ειναι απο μεταλλο? εμεις που δεν ειμαστε και πολυ χεβιμεταλλαδες μπορουμε να εχουμε σε αλλη πρωτη υλη??σε τραχανα σου κανει?Σε μπριζολάκι μάλλον θέλει! Giota για τον kozzi έβαλα τόσο μεγάλα γράμματα! Μην τον κουράζω τον παππούλη! το μεγεθος μια χαρα ηταν...εκεινο το ασπρο ομως τι το'θελες που κοντεψα να μπω στην οθονη για να το διαβασω!!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:51:54 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:48:49 amΏστε 19/7 έγιναν 2 κοσμοϊστορικά γεγονότα.1. Γεννήθηκε ο aristos2. Χρόνια πολλά, με υγεία. Όλα τα άλλα θα έρθουν! 2. Με φορτώθηκε ο άνδρας μου εφ' όρου ζωής!... Καλό κουράγιο! γκουχ γκουχ γκουχ!!..θα με πνιξεις , παναθεμα σε.......το "ζωης" τι γενικη ειναι?? Α, δεν ξέρω, γιατί εγώ έμαθα συντακτικό από το... μεγαθήριο της ελληνικής φιλολογίας και τους "Μπαχαράκηδες" .... Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως είναι γενική του... μπαστακώματος;Και ποια είναι η πλάκα. 1 ζώδιο σιχαίνομαι, τον Καρκίνο... και πήγα και παντρεύτηκα Καρκίνο και 19/7 μάλιστα! Χμμ, και άλλο 1 σιχαίνομαι τώρα που το θυμήθηκα. Για τον σύζυγο, λοιπόν, που με ανέχεται ήδη 20 χρόνια και δε με έχει πετάξει ακόμη από... τη γρεμίλα:Metallica - One http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc
Γιώτα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. ... Ο Αιγόκερως!
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 20, 2011, 01:06:14 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:51:54 amΠαράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:48:49 amΏστε 19/7 έγιναν 2 κοσμοϊστορικά γεγονότα.1. Γεννήθηκε ο aristos2. Χρόνια πολλά, με υγεία. Όλα τα άλλα θα έρθουν! 2. Με φορτώθηκε ο άνδρας μου εφ' όρου ζωής!... Καλό κουράγιο! γκουχ γκουχ γκουχ!!..θα με πνιξεις , παναθεμα σε.......το "ζωης" τι γενικη ειναι?? Α, δεν ξέρω, γιατί εγώ έμαθα συντακτικό από το... μεγαθήριο της ελληνικής φιλολογίας και τους "Μπαχαράκηδες" .... Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως είναι γενική του... μπαστακώματος;Και ποια είναι η πλάκα. 1 ζώδιο σιχαίνομαι, τον Καρκίνο... και πήγα και παντρεύτηκα Καρκίνο και 19/7 μάλιστα! Χμμ, και άλλο 1 σιχαίνομαι τώρα που το θυμήθηκα. Για τον σύζυγο, λοιπόν, που με ανέχεται ήδη 20 χρόνια και δε με έχει πετάξει ακόμη από... τη γρεμίλα:Metallica - One http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kcεγω παλι, με σκονισμενα ακομη τα τιμπερλαντ απο την κιμωλια, θα ελεγα οτι μου παει πιο πολυ για γενικη της ποινης ... ( ετσι εξηγουνται δλδ οι απανωτες υπερωριες και τα Σ/Κ στη δουλεια του, ε?)
Παράθεση από: karxarias29 στις Ιουλίου 20, 2011, 01:11:29 amΓιώτα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. ... Ο Αιγόκερως! για να σε δω τωρα Λιτσα μου...