0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 04, 2011, 10:59:04 pmΓεια σου miss εκπαίδευση! Σας αρέσει η Ελλάδα, miss ...;
Γεια σου miss εκπαίδευση!
Παράθεση από: apri στις Αυγούστου 05, 2011, 11:13:04 amH φωτογραφία αφιερώνεται στο Μάρκο, καθώς ξέρω ότι η Νέλλι στο "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" αποτελεί γι' αυτόν αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τα απειλητικά βλέμματα που μας ρίχνει από το προφίλ του. [/center] Το βλεμμα στη φωτο του προφιλ μου ειμαι πολυ γλυκο και τσακίρικο. Καθολου αυστηρο θα ελεγα! (ξερω που σας λεω),Ενα βλεμμα, ανεξηγητο! σαν της Τζοκόντας ενα πραμα!
H φωτογραφία αφιερώνεται στο Μάρκο, καθώς ξέρω ότι η Νέλλι στο "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" αποτελεί γι' αυτόν αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τα απειλητικά βλέμματα που μας ρίχνει από το προφίλ του. [/center]
πίσω λιγάκι στις μεσημεριανές επιλογές,για να συμπληρώσω τον...MacGyverhttp://www.youtube.com/watch?v=PNl9M5TxGC8&feature=relatedμικρή ήθελα να τον παντρευτώ
giota χθες βράδυ μεγαλούργησες, είδα. Σου αρέσουν οι aerosmith; Το Dream on για σένα!
δεν πιστευω να μαλωσει ο Μαρκος...εχει παρει και το αυστηρο του στη φωτογραφια, την κοιταζω και καθομαι σουζα!
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 05, 2011, 02:22:28 pmδεν πιστευω να μαλωσει ο Μαρκος...εχει παρει και το αυστηρο του στη φωτογραφια, την κοιταζω και καθομαι σουζα!'Ετσι,....'Ετσι.... αυστηρο το λες αυτο?!!!