0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!! Ανακουφίστηκα!!!!!!!!!!!!! Εσύ giota;;;;;;;;
Η giota θα επαιρνε τη μπυρα της και θα μου εκανε παρεα εξω...Ε, giota?.....xaxaxaΚαθότι τη μπύρα δεν την αγοράζεις. Τη νοικιάζεις! ( πας τουαλετα μετά)
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 11, 2011, 11:59:03 pmΟυφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!! Ανακουφίστηκα!!!!!!!!!!!!! Εσύ giota;;;;;;;;το μαγαζι θα χασει ε?Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 12, 2011, 12:01:52 amΗ giota θα επαιρνε τη μπυρα της και θα μου εκανε παρεα εξω...Ε, giota?.....xaxaxaΚαθότι τη μπύρα δεν την αγοράζεις. Τη νοικιάζεις! ( πας τουαλετα μετά) καλα βρε αθεοφοβε και θα φαω πορτα και θα με κρατησεις εξω στην παγωνια για παρεα?
Ααααααααα παρέα με σένα;;;;; Μωρέ εγώ έχω κάτι δουλείες!!!
να την προτιμησουμε και σκετη μπας και ζεσταθει το κοκαλακι μας ε? κατσε λιγο να το φανταστω...Ιανουαριος, χιονια, ορθιοι εξω απο ενα μαγαζι μ'ενα ποτηρι γεματο βοτκα που απο την παγωνια εχει κολλησει στο χερι, τα δοντια χτυπανε απο το κρυο και χοροπηδαμε για να ζεσταθουμε
εγω εχω να προτεινω κατι αλλο. τι λες βρε Μαρκο να παραιτηθεις απο πορτα και να προσληφθεις σαν dj? τουλαχιστον να καθομαστε στη ζεστουλα. και με τη φοβερη μουσικη που θα βαζεις, οπως τα "Και οι γυφτοι κανουν λιφτινγκ", "Ελα Λελα" και αλλα πολλα, δε θα ειναι καθολου δυσκολο να ξεσηκωνεις ολο το μαγαζι!!!