0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτοί αργούν να ξεκινήσουν αλλά μάλλον κάνουν καλή δουλειά, όχι σαν κάτι άλλους που ανακοινώνουν μόνο τα κενά και όχι τα πλεονάσματα με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην γνωρίζουν (ενώ έχουν κάθε νόμιμο τέτοιο δικαίωμα) ποιά είναι οι σειρά τους γιατί στην ουσία δε γνωρίζουν το σύνολο των πραγματικά λειτουργικά υπεράριθμων .κάτι σαν παίζω τζόκερ δηλαδή η δήλωση προτίμησης
....Άσκηση Νο 2!1)έστω ότι ο παραπάνω υπεράριθμος εκπαιδευτικός διατείθεται (στην πρώτη του προτίμηση) για συμπλήρωση ωραρίου σε λειτουργικό κενό (έτσι το ονόμαζε η ΔΔΕ του, στον αντίστοιχο πίνακα, χωρίς να αναφέρει ακριβώς κενές ώρες στα σχολεία, απλά ένα -1 και χωρίς να εμφανίζει όλα τα σχολεία (βάση των κενών ωρών τους) δηλ. φαίνεται να επέλεξαν τα λίγα με τις παραπάνω ώρες...).Αναλαμβάνει υπηρεσία άμεσα, και βλέπει ότι οι ώρες είναι τελικά μόνο 8!Στο μεταξύ μαθαίνει ότι σε άλλο σχολείο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση από το πυσδε των αποτελεσμάτων, προέκυψαν 2 ολόκληρα (40+ ώρες) λειτουργικά κενά.Καμμιά ιδέα, τι να κάνει δευτέρα πρωί?=====2)στο σχολείο που ανέλαβε υπηρεσία, υπήρχε χρόνια, προσωρινά τοποθετημένος, συνάδελφος σε διάθεση του πυσδε, ο οποίος μάλλον και θα τοποθετηθεί (έχει 0 ώρες πλέον αφού πήγα εγώ) στο σχολείο που έβγαλε τα νέα λειτουργικά κενά.Υπάρχει σύννομη διαδικασία για αμοιβαία ανταλλαγή μεταξύ μας στην περίπτωση που όλοι (και οι δντες των σχολείων) είναι σύμφωνοι?
Επειδή το θέμα που συζητάτε τώρα με αφορά, θα συνεισφέρω κι εγώ στη συζήτηση. Στο σάιτ της διδε Πειραιά αναρτήθηκε πίνακας με λειτουργικά κενά για τους λειτουργικά υπεραρίθμους, σύμφωνα με τον οποίον όχι μόνο δεν υπήρχαν κενά, αλλά και πλεόνασμα στις περισσότερες ειδικότητες (π.χ. στη δική μου +173 ώρες). Δυο μέρες μετά, υπήρξε ανακοινοποίηση του πίνακα, στον οποίον δε φαίνονταν πια πλεονάσματα και οι +173 ώρες έγιναν άξαφνα -325. Τελικά τι γίνεται; Πώς το +173 έγινε -325; Και δεν έχουμε φτάσει καν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, όπου υπάρχει πολύς λαός.
Παράθεση από: nikitas στις Σεπτεμβρίου 15, 2013, 12:43:20 pmΕπειδή το θέμα που συζητάτε τώρα με αφορά, θα συνεισφέρω κι εγώ στη συζήτηση. Στο σάιτ της διδε Πειραιά αναρτήθηκε πίνακας με λειτουργικά κενά για τους λειτουργικά υπεραρίθμους, σύμφωνα με τον οποίον όχι μόνο δεν υπήρχαν κενά, αλλά και πλεόνασμα στις περισσότερες ειδικότητες (π.χ. στη δική μου +173 ώρες). Δυο μέρες μετά, υπήρξε ανακοινοποίηση του πίνακα, στον οποίον δε φαίνονταν πια πλεονάσματα και οι +173 ώρες έγιναν άξαφνα -325. Τελικά τι γίνεται; Πώς το +173 έγινε -325; Και δεν έχουμε φτάσει καν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, όπου υπάρχει πολύς λαός.προφανώς έκαναν λάθος (?) αρχικά,ας είμαστε επιεικείς αλλά μια ερώτηση προφορική αρχικά και αν δεν πειστείς γραπτή δε βλάπτει ,και μη μου πεις ότι δε θα σου απαντήσουν, κάνε τη να υπάρχει.
δυστυχώς κάπως έτσι είναι στις περισσότερες δ/νσεις ,και στη δική μου κάπως έτσι είναι τα πράγματα για τις περισσότερες ειδικότητες ακόμα και για αυτές που εξ αντικειμένου δε μπορούν να αποσπαστούν στην α/θμια,δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι δε θα αποφύγουν τις υποχρεωτικές αποσπάσεις του νόμου της Διαμαντοπούλου, άσε που αισθάνομαι ότι αυτό θα αποτελέσει το μπούσουλα της κεντρικής διοίκησης για την ενεργοποίηση των υποχρεωτικών μεταθέσεων από το επόμενο σχολικό έτος, η κατάθεση του σχετικού πδ στο ΣτΕ πήρε αναβολή μέχρι το Νοέμβρη νομίζω αλλά δε ξεχάστηκε,δυστυχώς θα το πω και ας ακουστεί σκληρό κάποιοι θα κληθούν να πληρώσουν τους διορισμούς και τις μεταθέσεις σε περιοχές που δεν έπρεπε να έχουν γίνει.
Συμπληρώνω το μήνυμά σου:... χωρίς να φταίει ο ίδιος, φυσικά. Γιατί πως μπορεί να φταίει κάποιος που πήρε μετάθεση κοντά στο σπίτι του, μετά από πολυετή περιπλάνηση στις εσχατιές της χώρας, επειδή έπρεπε να βολευτεί κάποιος άλλος, 'δικτυωμένος', με λιγότερα μόρια από αυτόν;
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ=========Άρα SilkCut, με βάση τα δεδομένα της Α' Αθήνας, μήπως μπορεί κάποιος υπεράριθμος (άλλης Δνσης) να "πατήσει" στο γεγονός ότι τοποθετήθηκε σε σχολείο, προτίμησής του βέβαια, που φαινόταν στη ΔΔΕ του, όμως, με λειτ. κενό, που τελικά δεν είναι (<12 ώρες) και να ζητήσει επανατοποθέτηση?