*

Αποστολέας Θέμα: Δημόσια IEK του Υπουργείου Εργασίας (ΟΑΕΔ)  (Αναγνώστηκε 628320 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anna-kat

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Δημόσια IEK του Υπουργείου Εργασίας (ΟΑΕΔ)
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:28:19 am »
καλημέρα ,δεν ξέρω αν έχει κάνει κανείς χαρτιά ήδη..έχω κάρτα ανεργίας οαεδ αλλά δεν παίρνω κανονικό επίδομα ανεργίας αλλά ένα τρίμηνο επίδομα.πρέπει να πάρω κάποια βεβαίωση από οαεδ και αν ναι τι να ζητήσω?ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:08:51 »

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:43:06 am »
καλημέρα ,δεν ξέρω αν έχει κάνει κανείς χαρτιά ήδη..έχω κάρτα ανεργίας οαεδ αλλά δεν παίρνω κανονικό επίδομα ανεργίας αλλά ένα τρίμηνο επίδομα.πρέπει να πάρω κάποια βεβαίωση από οαεδ και αν ναι τι να ζητήσω?ευχαριστώ!

Ίδια ακριβώς περίπτωση είμαι κι εγώ. Πριν 2 βδομάδες που ήθελα να κάνω αίτηση για τις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ ζήτησα κι εγώ αρχικά βεβαίωση επιδότησης. Τελικά δεν πήρα διότι δεν εγκρίθηκε το να πάιρνω το επίδομα κάθε μήνα επειδη δεν κάλυπτα τις 125 εργάσιμες μέρες που ήθελε΄απο τότε που άρχισα να δουλεύω μέχρι τον Απρίλιο (τους 2 τελευταίους μήνες δεν τους μετράνε). Μετά μου είπαν να κάνω την αίτηση για το επίδομα τριμήνου και δεν μου έδωσαν καμία βεβαίωση προφανώς για τον ίδιο λόγο.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος karavolias

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:46:18 am »
καλημέρα κι από μένα.
οι θέσεις στα ιέκ συνηθως είναι κλειστές, προηγούνται όσοι ήταν και τις προηγούμενες χρονιές. 2-3 χρόνια που έκανα αιτήσεις δεν με πήραν.

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:49:46 am »
Αν γνωρίζει κανείς, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα ΙΕΚ του δημοσίου (oeek) και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ?
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:08:51 »

Αποσυνδεδεμένος anna-kat

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:52:55 am »
Ίδια ακριβώς περίπτωση είμαι κι εγώ. Πριν 2 βδομάδες που ήθελα να κάνω αίτηση για τις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ ζήτησα κι εγώ αρχικά βεβαίωση επιδότησης. Τελικά δεν πήρα διότι δεν εγκρίθηκε το να πάιρνω το επίδομα κάθε μήνα επειδη δεν κάλυπτα τις 125 εργάσιμες μέρες που ήθελε΄απο τότε που άρχισα να δουλεύω μέχρι τον Απρίλιο (τους 2 τελευταίους μήνες δεν τους μετράνε). Μετά μου είπαν να κάνω την αίτηση για το επίδομα τριμήνου και δεν μου έδωσαν καμία βεβαίωση προφανώς για τον ίδιο λόγο.
Δηλαδή για ΕΠΑΣ που έκανες σου έδωσαν κάποια βεβαίωση απο ΟΑΕΔ να καταθέσεις ή απλά την κάρτα ανεργίας; Όχι τπτ άλλο δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω στον ΟΑΕΔ που γίνεται χαμός από κόσμο και να περιμένω χωρίς λόγο. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2012, 12:13:00 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:58:56 am »

Δηλαδή για ΕΠΑΣ που έκανες σου έδωσαν κάποια βεβαίωση απο οαεδ να καταθέσεις ή απλά την κάρτα ανεργίας?όχι τπτ άλλο δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω στον οαεδ που γίνεται και χαμός από κόσμο και να περιμένω χωρίς λόγο.. ;)

Τίποτα δεν μου έδωσαν από ΟΑΕΔ επειδή δεν μου εγκρίθηκε η επιδότηση. Για τα δικαιολογητικά έβγαλα φωτοτυπία την κάρτα ανεργίας και την επικύρωσα.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 06, 2009, 05:08:16 pm »
Mπορει να μου πει κάποιος ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα ΙΕΚ του δημοσίου (oeek) και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ?
ΠΕ06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 06, 2009, 05:16:31 pm »
τα ιέκ οαέδ επιβλέπονται από τον οαέδ. στο site του οαέδ θα δεις πληροφορίες που υπάρχουν σε όλη την Ελλαδα.

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 06, 2009, 06:32:24 pm »
τα ιέκ οαέδ επιβλέπονται από τον οαέδ. στο site του οαέδ θα δεις πληροφορίες που υπάρχουν σε όλη την Ελλαδα.

Δεν με βοήθησε το site του ΟΑΕΔ. Αν μπορείς να μου πεις πιο συγκεκριμένα πράγματα ή κάποιος άλλος αν μπορεί. Ευχαριστώ.
ΠΕ06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 07, 2009, 12:39:03 am »
η ίδια προκήρυξη του οαέδ λέει που έχει αυτά τα ιέκ σε όλη την ελλάδα. η προυπηρεσία δεν αναγνωρίζεται από το υπέπθ, απλά αν σε πάρουν είσαι ωρομίσθιος και παίρνεις κάποια χρήματα. το θέμα είναι οτί συνήθως παίρνουν τους ίδιους και τους ίδιους.

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 07, 2009, 01:23:05 am »
η ίδια προκήρυξη του οαέδ λέει που έχει αυτά τα ιέκ σε όλη την ελλάδα. η προυπηρεσία δεν αναγνωρίζεται από το υπέπθ, απλά αν σε πάρουν είσαι ωρομίσθιος και παίρνεις κάποια χρήματα. το θέμα είναι οτί συνήθως παίρνουν τους ίδιους και τους ίδιους.

οκ, ευχαριστώ.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος anna-kat

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 07, 2009, 11:03:58 am »

Τίποτα δεν μου έδωσαν από ΟΑΕΔ επειδή δεν μου εγκρίθηκε η επιδότηση. Για τα δικαιολογητικά έβγαλα φωτοτυπία την κάρτα ανεργίας και την επικύρωσα.
Ευχαριστώ για την απάντηση,θα κάνω τα χαρτιά έτσι για να υπάρχουν... :)

Αποσυνδεδεμένος tomemeto1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 14, 2009, 12:21:27 am »
Δηλαδή τώρα στσ ιεκ του οαεδ εχει αλλαξει ο τρόπος μετον οποίο κάνουμε αίτηση και δεν μπορόύμε να δηλώσουμε μαθήματα που θέλουμε να διδάξουμε και σε ποιες ειδικότητες  ::) ... Και πως γίνεται σε βάζουν από μόνοι τους όπου θέλουν?Έστω ότι σε πέρνουν...πόσες ώρες μπορεί να πάρει κάποιος? Πόσες ώρες δίνουν?????

Εάν δεν προσληφθείς, δηλαδή αν αρνηθείς να πας μόλις σε καλέσουν και δεν έχεις υπογράψει τότε δεν υπόρχει φόβος να σε αποκλείσουν για δύο χρόνια όπως λέει ε? (Για επιβεβαίωση ρωτάω...)

Αποσυνδεδεμένος solero

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 14, 2009, 06:05:02 pm »
Αν γνωρίζει κανείς, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα ΙΕΚ του δημοσίου (oeek) και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ?

Στα ΙΕΚ του δημοσίου (ΟΕΕΚ) πληρώνουν κάθε 2-3 χρόνια ενώ στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ κάθε 2-3 μήνες  ;D ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182602
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)