0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, μου συνέβει το εξής ωραίο που θέλω τη συμβουλή σας. Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα πέρυσι τέτοια περίπου εποχή μίλησα με το Διευθυντή ενός ΙΕΚ ΟΑΕΔ και μου είπε δεν θα γίνουν τμήματα και να περάσω πριν την έναρξη του εαρινού εξαμήνου μήπως γίνει κάτι. Α μου είπε αφού έχεις και τόσα προσόντα πάνε στο εξωτερικό εκεί θα βρεις δουλειά σίγουρα. Πήγα το Φεβρουάριο και πάνω κάτω τα ίδια. Φέτος με τα νέα αποτελέσματα, πήγα και έκανα ένσταση/αίτηση.... Εκεί που χάζευα τις περσινές βαθμολογίες των σπουδαστών...τι βλέπω; Σε μάθημα της ειδικότητάς μου υπέγραφαν δύο εκπαιδευτές που δεν ήταν από τον πίνακα της ειδικότητάς μου!!! Ψάχνω στα αποτελέσματα του 2011-2012 και τους βρίσκω. Οι εν λόγω εκπαιδευτές προέρχοταν από άλλους πίνακες ειδικοτήτων, ούτε στην πρώτη θέση βρισκόταν στους αντίστοιχους πίνακες, και επίσης ουδεμία συνάφεια με το μάθημα! Μάλιστα, ο ένας είχε τα μισά μόρια από μένα και ο άλλος το ένα τέταρτο των μορίων! Τώρα τι μπορώ να κάνω; Μήνυση; Καταγγελία στο Υπουργείο και στο Ελεγκτικό; Εγώ στο εξωτερικό δεν φεύγω! Θα προτιμήσω είτε να πάνε κάποιοι φυλακή, είτε να φύγουν εκείνοι από τη θέση τους προς παραδειγματισμό των υπολοίπων! Φτάνει πια! Γνώμη μου, ορισμένοι μάλλον βλέπουν προσόντα και τρελαίνονται! Κατά τα άλλα, να υποστηρίζουμε τους αγώνες των μόνιμων "συναδέλφων" ώστε να μην απολυθούν!
Παράθεση από: joinJ στις Οκτωβρίου 07, 2012, 08:14:13 amΣυνάδελφοι, μου συνέβει το εξής ωραίο που θέλω τη συμβουλή σας. Αφού βγήκαν τα αποτελέσματα πέρυσι τέτοια περίπου εποχή μίλησα με το Διευθυντή ενός ΙΕΚ ΟΑΕΔ και μου είπε δεν θα γίνουν τμήματα και να περάσω πριν την έναρξη του εαρινού εξαμήνου μήπως γίνει κάτι. Α μου είπε αφού έχεις και τόσα προσόντα πάνε στο εξωτερικό εκεί θα βρεις δουλειά σίγουρα. Πήγα το Φεβρουάριο και πάνω κάτω τα ίδια. Φέτος με τα νέα αποτελέσματα, πήγα και έκανα ένσταση/αίτηση.... Εκεί που χάζευα τις περσινές βαθμολογίες των σπουδαστών...τι βλέπω; Σε μάθημα της ειδικότητάς μου υπέγραφαν δύο εκπαιδευτές που δεν ήταν από τον πίνακα της ειδικότητάς μου!!! Ψάχνω στα αποτελέσματα του 2011-2012 και τους βρίσκω. Οι εν λόγω εκπαιδευτές προέρχοταν από άλλους πίνακες ειδικοτήτων, ούτε στην πρώτη θέση βρισκόταν στους αντίστοιχους πίνακες, και επίσης ουδεμία συνάφεια με το μάθημα! Μάλιστα, ο ένας είχε τα μισά μόρια από μένα και ο άλλος το ένα τέταρτο των μορίων! Τώρα τι μπορώ να κάνω; Μήνυση; Καταγγελία στο Υπουργείο και στο Ελεγκτικό; Εγώ στο εξωτερικό δεν φεύγω! Θα προτιμήσω είτε να πάνε κάποιοι φυλακή, είτε να φύγουν εκείνοι από τη θέση τους προς παραδειγματισμό των υπολοίπων! Φτάνει πια! Γνώμη μου, ορισμένοι μάλλον βλέπουν προσόντα και τρελαίνονται! Κατά τα άλλα, να υποστηρίζουμε τους αγώνες των μόνιμων "συναδέλφων" ώστε να μην απολυθούν!
να πάρεις κάποιες από αυτές γιατί έχεις αυτό το δικαίωμα και τις υπόλοιπες να τις δώσει στον επόμενο;
Δεν θα το αφήσω έτσι.
Παράθεση από: Thomas3 στις Οκτωβρίου 12, 2012, 08:05:19 pm να πάρεις κάποιες από αυτές γιατί έχεις αυτό το δικαίωμα και τις υπόλοιπες να τις δώσει στον επόμενο;Αν όλες οι ώρες είναι στο ίδιο μάθημα, όχι δεν μπορείς να δεχθείς λίγες. Αν είναι σε διαφορετικά, τότε μπορείς να απορρίψεις το συγκεκριμένο μάθημα που δεν σε βολεύουν οι ώρες. Φυσικά στην περίπτωση αυτή δεν μπορείς να απαιτήσεις άλλο μάθημα που να σε βολεύουν οι ώρες, αν και αυτό είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τον διευθυντή με μικρές πιθανότητες επιτυχίας.Δεν κατάλαβα τι συνέπειες θα έχεις αν παραιτηθείς; Πάμπολλες φορές καθηγητές αρνήθηκαν να πάρουν συγκεκριμένο μάθημα, στο οποίο έκαναν αίτηση, επειδή πήραν σε άλλο ΔΙΕΚ μάθημα που συνέπιπταν οι ώρες (ίσως αυτό είναι και μια δικαιολογία που δεν μπορεί να έχει κανείς αντίρρηση, και βέβαια δεν διασταυρώνεται).
στα ιεκ οαεδ η σύμβαση είναι 2 εξαμήνων και όχι 1! αν στο χειμερινό εξάμηνο σου δώσουν κάποιες ώρες και αρνηθείς μπορούν να σε αναγκάσουν σε παραιτηση και αποκλεισμό σου για δύο χρόνια εξαρτάται πάντα απο τον διευθυντή . περίπτωση που μου έτυχε εμένα στο χειμερινό εξάμηνο είχα 6 ώρες το εαρινό μου δίνουν άλλες 2 ώρες σύνολο 8 που δεν μπορούσα και μου είπαν να υποβάλλω παραίτηση απο όλες και αποκλεισμό μου πράγμα που δεν έκανα αφου συμβουλεύτηκα δικηγόρο και τους πρωτοκόλλησα χαρτί που να λέει ότι θέλω να συνεχίσω τις 6 ώρες που έχω στην συμβασή μου και μετά απο τηλεφωνική παρέμβαση δικηγόρου φίλου μου συνέχισα κανονικά τις 6 ώρες που είχα...