0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιζα ότι είσαι στη δευτεροβάθμια. Άρα ο υπολογισμός που έκανα πριν δεν είναι σωστός.
Είμαι της δευτεροβάθμιας αλλά η προϋπηρεσία αποκτήθηκε στην πρωτοβάθμια. Lasid είσαι αναλυτικότατος, σ' ευχαριστώ!
Lasid σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και τις απαντήσεις σου!Πράγματι είμαι ΠΕ04.01 και οι απαντήσεις σου είναι πολύ κατατοπιστικές!Και για να απαντήσω και εγώ:Όταν λέω ηλεκτρονική βεβαίωση ανεργίας εννοώ το εξής: Στο site του ΟΑΕΔ μπορείς να γραφτείς και να εκδίδεις από εκεί και να εκτυπώνεις άμεσα διάφορες βεβαιώσεις. Μια εξ'αυτών είναι και η βεβαίωση ανεργίας η οποία έχει αριθμό πρωτοκόλλου κανονικά, πότε εκδόθηκε κλπ. Όπως είναι η βεβαίωση που παίρναμε όταν στηνόμαστε στην ουρά στον ΟΑΕΔ. Υποτίθεται το έκαναν για να μην συνωστίζεται ο κόσμος για μια βεβαίωση. Αυτά! Σε ευχαριστώ και πάλι!
Καλησπέρα αγαπητές/οί! Ερώτημα: Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Α βάθμιας πλήρους ωραρίου (24 ώρες/εβδομάδα) που έχουν ήδη προσληφθεί έχουν δικαίωμα να δουλέψουν στα Ιεκ του ΟΑΕΔ;
Δεν μοριοδοτειται η διδακτικη στην πρωτοβαθμια.
Όχι.Παλιότερα με είχαν καλέσει από ΙΕΚ ΟΑΕΔ ενώ δούλευα ήδη ως αναπληρώτρια πλήρους και αν θυμάμαι καλά έπρεπε να υπογράψω χαρτί ότι δε δουλεύω ως αναπληρώτρια και έτσι δεν πήγα.
Εδώ στην προκύρηξη αναφέρεται ότι μπορούν να εργαστούν οι μόνιμοι ΔΥ, δεν μπορούν οι αναπληρωτές; Αφού οι συμβάσεις εργασίας αναγράφουν "Ιδιωτικού Δικαίου"... Περίεργο δεν είναι;