0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μαλιστα...οποτε η δε σας ενδιαφερει το θεμα της υπερβασης των επιτρεπομενων ωρων...η....τις υπερβαινετε κι εσεις... εντυπωση μου κανει που δεν βρεθηκε καποιος να απαντησει για το θεμα...
Οποίος διαπιστώσει υπέρβαση το καταγγέλει.
Όσοι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί έχουν προσληφθεί με μειωμένο διδακτικό ωράριο στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, έχουν δικαίωμα να αναλάβουν επιπλέον διδακτικό ωράριο στις εκπαιδευτικές δομές του ΟΑΕΔ μέχρι τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου του κλάδου που ανήκουν. Επιπροσθέτως, δύνανται να αναλάβουν εκτός ΟΑΕΔ έξι (6) διδακτικές ώρες συνολικά σε όλες τις δομές της μη τυπικής εκπαίδευσης της χώρας (Δημόσιας και Ιδιωτικής). Σε περίπτωση που αναλάβουν εκτός ΟΑΕΔ σε δομές μη τυπικής Εκπαίδευσης πάνω από εξι (6) ώρες, αφαιρούνται ισάριθμες ώρες, από την πλήρη διδακτική απασχόληση που τους έχει ανατεθεί στις Εκπαιδευτικές Μονάδες του ΟΑΕΔ.
Γνωρίζετε με πόσες ώρες στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ παίρνουμε ένα ένσημο;Στο ΙΚΑ μου είπαν ότι είναι σε αναλογία με το μέγιστο των ωρών.Δλδ αν το μέγιστο των ωρών στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ είναι 20 τότε είναι 5 μέρες την εβδομάδα.Αρα κάποιος που π.χ εχει 10 ωρες την εβδομάδα κάνει την αναλογία.Σωστά;
Αυτό στο είπε υπάλληλος που εξυπηρετεί κόσμο στο ΙΚΑ; 'Ημαρτον κύριε!...Με δύο ώρες τη μέρα παίρνεις σίγουρα το ένσημο της μέρας. Παλιότερα έστω και με μία ώρα οι ΠΕ έπαιρναν κανονικά το ένσημο ενώ οι ΤΕ, ΔΕ χρειαζόντουσαν δύο... Έχω την εντύπωση ότι ισχύει και τώρα παρα τις μειώσεις, χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος. Αν δεν έχεις μονόωρο σε κάποια μέρα μη σε απασχολεί.
Μάλλον έπεσες σε άσχετο υπάλληλο. Το κριτήριο για να πάρει κάποιος ένα ένσημο την ημέρα είναι να ξεπερνά το τεκμαρτό ημερομίσθιο της πρώτης ασφαλιστικής κλάσης του ΙΚΑ που σήμερα είναι 11,06