0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
pease μην κατακερματιστουμε...
pandwra, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Είμαστε όλες θυμωμένες με τα σημερινά, το καταλαβαίνω. Και θέλω να πιστεύω ότι γι' αυτό και οι βαριές κουβέντες. Αλλά ας θυμώσουμε μ' αυτούς που πρέπει. Προσωπικά, μ' ενοχλεί κι αυτή η σύγκριση με τους δασκάλους! Από κρατικό προϋπολογισμό πήραν 54, δεν ήταν δα και τόσο "αθρόες" οι προσλήψεις! Όταν στην α' φάση πήραν 200 λιγότερους δασκάλους σε σχέση με τους νηπιαγωγούς δε μας πείραξε -φυσικά- και τόσο!Οι 873 προσλήψεις δασκάλων είναι μέσω ΕΣΠΑ. Για να εγκριθούν οι πράξεις και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ απαιτείται μια χρονοβόρα διαδικασία. Ο Μπράτης μίλησε για 1.700 προσλήψεις γενικής αγωγής μέσω ΕΣΠΑ. Οι πρώτες 873 έγιναν. Έχετε πίστη και piece στον κλάδο!!
Ναι, είναι μία εξήγηση γιατί δεν ξέραμε τι να υποθέσουμε.
θες να μου πεις οτι προτιμουν να σφησουν τα κενα απο το να βγαλουν μια εγκυκλιο που να λεει οτι οι αναπληρωτες πιυ θα προσληφθουν μεσω εσπα στα νηπιαγωγεια καλυπτουν θεσεις ολοημερου αποκλειστικα και δεν γινεται εναλλαγη βαρδιας..λυπαμαι αλλα απλα δεν τους ενδιαφερει ο κλαδος μας..δεν εχουμε εκπροσωπουε πολυ απλα..
Να παραιτηθεί ο υπουργός. Ο γελοίος.
αν το ιδιωτικο ειναι κοντα στο σπιτι σου,,,που σημαινει οτι δεν θα εχεις εξοδα...στο ιδιωτικο....αλλωστε εμαθα πως αν σε καλεσουν τους ενημερωνεις οτι δουλευεις σε ιδιωτικο και του χρονου θα μπορουν να σε προσλαβουν....αυτο γινεται μονο μια φορα.....η δικη μου αποψη.....
εισαι σιγουρη οτι γινεται αυτο? αν αρνηθεις τη θεση σε πετανε απ τον πινακα για 2 χρονια ξερω εγω.κανω λαθος?