*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60- 2013  (Αναγνώστηκε 73190 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60- 2013
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:05:32 pm »
pease  ;)
μην κατακερματιστουμε...

To 'πιασες Triainofore το λογοπαιγνιάκι!   ;) ;)

Peace please, για να μη γίνουμε χίλια pieces!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:42:52 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:08:17 pm »
pandwra, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Είμαστε όλες θυμωμένες με τα σημερινά, το καταλαβαίνω. Και θέλω να πιστεύω ότι γι' αυτό και οι βαριές κουβέντες. Αλλά ας θυμώσουμε μ' αυτούς που πρέπει.
Προσωπικά, μ' ενοχλεί κι αυτή η σύγκριση με τους δασκάλους! Από κρατικό προϋπολογισμό πήραν 54, δεν ήταν δα και τόσο "αθρόες" οι προσλήψεις! Όταν στην α' φάση πήραν 200 λιγότερους δασκάλους σε σχέση με τους νηπιαγωγούς δε μας πείραξε -φυσικά- και τόσο!
Οι 873 προσλήψεις δασκάλων είναι μέσω ΕΣΠΑ. Για να εγκριθούν οι πράξεις και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ απαιτείται μια χρονοβόρα διαδικασία. Ο Μπράτης μίλησε για 1.700 προσλήψεις γενικής αγωγής μέσω ΕΣΠΑ. Οι πρώτες 873 έγιναν. Έχετε πίστη και piece στον κλάδο!!

έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτοί μας βάζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας! Η λογική του διαίρει και βασίλευε!!!

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:08:41 pm »
Ναι, είναι μία εξήγηση γιατί δεν ξέραμε τι να υποθέσουμε.

Αυτο ακριβως ειναι. Και στους δασκαλους για την πρωϊνη ζωνη πηρε μονο 54 ατομα...

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:09:49 pm »
θες να μου πεις οτι προτιμουν να σφησουν τα κενα απο το να βγαλουν μια εγκυκλιο που να λεει οτι οι αναπληρωτες πιυ θα προσληφθουν μεσω εσπα στα νηπιαγωγεια καλυπτουν θεσεις ολοημερου αποκλειστικα και δεν γινεται εναλλαγη βαρδιας..λυπαμαι αλλα απλα δεν τους ενδιαφερει ο κλαδος μας..δεν εχουμε εκπροσωπουε πολυ απλα..

δεν μπορούν έτσι απλά να αλλάξουν τη λειτουργία των ολοημέρων. Υπάρχει εγκύκλιος που την κατοχυρώνει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:42:52 »

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Στα όρη, στ'άγρια βουνά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:10:38 pm »
Να παραιτηθεί ο υπουργός. Ο γελοίος.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:11:26 pm »
βέβαια τώρα που το σκέφτομαι τι είναι γι αυτούς να βγάλουν μια ωραία υπουργική απόφαση;

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:13:38 pm »
Να παραιτηθεί ο υπουργός. Ο γελοίος.

Σας έχω πει ότι στους κύκλους του Πειραιά ακούγεται ότι αν δεν περάσει κάτι από τους συμβούλους της Τρόικα δεν υπογράφει!!!!
Τι να πω νομίζω ότι θα έχει την τύχη της Διαμαντοπούλου στις επόμενες εκλογές. Ούτε προτεινόμενος δε θα βγει!

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 12:48:33 pm »
Θέλετε να κανουμε λίγο κοτσομπολιο? Ο Μπραττης τα εχει παρει και χώνει στο fb!!! χαχαχα

Πριν λιγο ανακοινωσε το εξής: Μην ακούτε ανοησίες για μισθούς 400 ε όσων προσλαμβάνονται από το ΕΣΠΑ. Ο μισθός του αναπληρωτή ,είτε προσληφθεί από το ΕΣΠΑ,είτε από τον κρατικό προυπολογισμό είναι ίδιος..περίπου 850 ε καθαρά.

πηγα και σχολιασα απο κάτω: γιατι δεν λετε για τους νηπιαγωγους που θα παρει μεσω των κοινοφελών προγραμματων του ΟΑΕΔ με 400 ευρω για να κανουν την ιδια δουλεια που κανουν οι του κρατικοι προϋπολογισμου με τα διπλα????!!! να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχττυλο μας, δεν χωράμε άλλωστε!!!

ενοχληθηκε και μου εστειλε προσωπικο μηνυμα, πραγμα που δεν εχει κανει ποτε όσες φορες τον εχω ρωτησει κατι κ σας το παραθετω!!!!

Δημήτρης Μπράτης
ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ;;;ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ;;;ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ;;

Εγω
Ευδοκία Αραπίτσα
κε Μπρατη το ξερετε πολύ καλυτερα από εμένα οτι οι προσλήψεις αναπληρωτών στον κλάδο μου εχουν τελειώσει απο την πρώτη κι ολας φάση, ας μη γελιομαστε. Όσο για την χθεσινή φάση..... εντάξει τι να σχολιασω για τους 9 αναπληρωτές στην περιφέρεια εκλογης του αγαπημένου μας υπουργου???
Όταν όμως θα αρχισουν να στελεχωνουν τα νηπιαγωγεια με ατομα απο το προγραμμα του ΟΑΕΔ θα κοιτανε ολοι να το κρυψουν οπως- οπως... δεν περιμενω να μου απαντήσετε, τις απαντησεις τις ξερω!!!
Ευχαριστω πολύ, καλημέρα σας!!

μεταξύ μας δεν νομιζω οτι θα μου απαντησει.....

Αποσυνδεδεμένος renee

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 01:05:40 pm »
να σας ρωτήσω κάτι (ψιλοσχετικό ή ψιλοάσχετο εσεις αποφασίζετε). Αν στην επόμενη φάση ή στις επόμενες πάρει περίπου 350 άτομα θα είμαι μέσα για δουλειά(έχω σειρά περίπου 1650). Το θέμα είναι όμως ότι έχω πρόταση για δουλειά σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στην πόλη μου με μισθό γύρω στα 750ευρω και θα πρέπει να απαντήσω μέχρι τις 10 του Οκτώβρη. Τι να κάνω;;; είμαι σε τρομερό δίλημμα, να περιμένω μήπως γίνει κάτι σε δημόσιο νηπιαγωγείο ή να πιάσω δουλειά στο ιδιωτικό;;; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!

Αποσυνδεδεμένος ELLAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 01:10:29 pm »
αν το ιδιωτικο ειναι κοντα στο σπιτι σου,,,που σημαινει οτι δεν θα εχεις εξοδα...στο ιδιωτικο....αλλωστε εμαθα πως αν σε καλεσουν τους ενημερωνεις οτι δουλευεις σε ιδιωτικο και του χρονου θα μπορουν να σε προσλαβουν....αυτο γινεται μονο μια φορα.....η δικη μου αποψη.....

Αποσυνδεδεμένος marilena1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 01:12:32 pm »
Δεν μπορει ρε κοριτσια πρεπει να παρει νηπιαγωγους....πολλα σχολεια εχουν ελλειψη.κατι θα γινει...ισως οι 200 πιστωσεις που αναφερθηκαν χθες ισως να τις χρησιμοποιησουν τελικα...τι να πω.ας ειμαστε αισιόδοξες.

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 01:15:35 pm »
αν το ιδιωτικο ειναι κοντα στο σπιτι σου,,,που σημαινει οτι δεν θα εχεις εξοδα...στο ιδιωτικο....αλλωστε εμαθα πως αν σε καλεσουν τους ενημερωνεις οτι δουλευεις σε ιδιωτικο και του χρονου θα μπορουν να σε προσλαβουν....αυτο γινεται μονο μια φορα.....η δικη μου αποψη.....

εισαι σιγουρη οτι γινεται αυτο? αν αρνηθεις τη θεση σε πετανε απ τον πινακα για 2 χρονια ξερω εγω.κανω λαθος?

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 01:16:13 pm »
Υπάρχουν νηπιαγωγεία που δεν έχουν ανοίξει ακόμα, να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν πιστώσεις.
Όπως βρήκαν τρόπο να πάρουν πε70 για να καλύψουν τα δημοτικά να βρουν και για τα νηπιαγωγεία.

Αποσυνδεδεμένος gerly

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Στα όρη, στ'άγρια βουνά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2013, 01:21:27 pm »
εισαι σιγουρη οτι γινεται αυτο? αν αρνηθεις τη θεση σε πετανε απ τον πινακα για 2 χρονια ξερω εγω.κανω λαθος?

Για να μην έχεις κυρώσεις αμα σε πάρουν και αρνηθείς, δηλώνεις παραμονή σε ιδιωτικό σχολείο με την προϋπόθεση όμως ότι ο παιδικός σταθμός είναι συμβεβλημένος με το υπουργείο παιδείας κι όχι π.χ με το υπουργείο υγείας, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι παιδικοί, δούλευα εγώ σε έναν τέτοιο .

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)