0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι εννοειτε προκαταβολικα για Νοεμβριο? Γινεται να μας πληρσουν το Νοεμβριο πριν καν περασει? κ αν καποιος μεσα στο Νοεμβριο παρει π.χ. αναρωτικη αδεια ή κανει απεργια που θα το ξερουν για να του βαλουν λιγοτερα λεφτα? πολυ μπαχαλο μου φαινεται,οπως κ τα παρουσιολογια.ποσες ωρες ειναι συνολικα? κ οταν ειναι καποια αργια πως μετρατε?[/qΜε την προκαταβολη θα παιρνουμε ενα ποσο,ο,τι ειναι να αφαιρεθει θα αφαιρειται απο το υπολοιπο ποσο.Παντως σημερα πληρωθηκαμε τον Οκτωβριο...συνολικα 24 ωρες,στην αργια δεν γραφουμε κατι
αυτο που μου ειχαν πει οταν παρουσιαστηκα ειναι το εξης..το εναντι θα μπαινει προς το τελος του μηνα γυρω στο 80-90 % του μισθου , κ αρχες του επομενου το εκαθαριστικο οπου εκει θα βλεπουν αν απεργησαμε, πηραμε αναρρωτικες κτλ, οτιδηποτε που συντελει στη μειωση του μηνιατικου...για να ειναι καλυμμενοι κ για δικο τους λαθος λόγω πολυπλοκοτητας του εσπα..μη βαλουν ολο το μισθο κ σου κρατανε μετα απο τον επομενο..αυτα μου ειπαν αυτα λεω!!!
Ααα του Οκτωβριου ειναι ολα οσα μπηκαν!τωρα δηλ του Νοεμβριου το μισθο ποτε περιπου να τον περιμενουμε την προκαταβολη
πηραν 325 περιπου
Σημερα πηρα κ το εκκαθαριστικό σημείωμα απο την Πρωτοβαθμια που υπαγομαι.Όντως πρωτα θα παίρνουμε έναντι κ στο τελος του μηνα θα γινεται η εκκαθάριση του μηνα. Παντως ενώ εχουν σταλεί διάφορα στα σχολεια για το πως θα πληρώνονται κλπ οι νηπιαγωγοι μεσω εσπα, σε εμάς καμια ενημέρωση δεν φτάνει!!Κλασσικά!!Τι να πεις!Να ηταν μονο αυτο!
Ρε κορίτσια μια απορία, εμείς στις 5 Δεκεμβρίου που θα πληρωθούμε πόσα θα πάρουμε? Και ποιούς μήνες θα πληρωθούμε? Εγώ πάντως για τον Οκτώβρη πήρα 292 ευρώ. Καλά για ενημέρωση από την μισθοδοσία της Διεύθυνσης ούτε για πλάκα!
Είχα περάσει από την πρωτοβάθμια πριν από καμία βδομάδα και μας είπαν ότι θα πληρωθούμε στις 5 Δεκεμβρίου, δεν διευκρίνισαν τι θα πληρωθούμε και πως, γι αυτό ρωτάω μήπως κάποιος έχει κάποια πληροφορία παραπάνω...