0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναληψη υπηρεσιας εκανα στις 24 του μηνα οποτε δεν εχω δουλεψει αρκετα,αλλα ναι ετσι το θελει η προισταμενηΝα γινει με τις διαφορες ατοπες δικαιολογιες
Να πας στη σύμβουλο να στο διευκρινήσει για το ωράριο. Να της πεις οτι θα πας. Αυτές μόλις ακούνε σύμβουλο τις πιάνει κρύος ιδρώτας γιατί περιμένουν και την αξιολόγηση.
Η συμβουλος μου ειπε οτι της ειπε για 3η νηπιαγωγο(δυσκολευομαι να το πιστεψω).εδω δε ξερω αν θα βρω Ακρη μου ειπε οτι ειναι καλες φιλες πριν ακομα θιξουμε το θεμα του ωραριου
Τι πάει να πει έτσι το θέλει;;;;; Οι θέσεις είναι ενιαίες και δεν γίνονται διακρίσεις, άσχετα αν κάποια είναι μόνιμη, αναπληρώτρια κλπ κλπ κλπ Η σύμβουλος μπορεί να βοηθήσει (ο διευθυντής πρωτοβάθμιας δεν εμπλέκεται σε αυτή τη διαδικασία) και τι σημαίνει είναι καλές φίλες;;;;Σε αυτή τη χώρα μόνο οι.... "φίλοι" βολεύονται και οι υπόλοιποι στον Καιάδα;;;;;
Συγνωμη η διαβεβαιωση απο ΠΥΣΠΕ δεν ισχυει?
Οσες ειμαστε με εσπα πρεπει να συμπληρωνουμε την εβδομαδα 24 ωρες,δηλαδη για 4 μερες 5 ωρες κ μια μερα 4ωρο....α
Στο παρουσιολόγιο μόνο. Εμάς από τη διεύθυνση μας είπαν ότι είναι καθαρά τυπικό το θέμα. Το ωράριό μας είναι 8-12 και 11.45-15.45.
Ο Διευθυντης εκπαιδευσης τελικα εμαθα οτι τοποθετησε προσωρινα τις αναπληρωτριες, αλλα περιμενει διευκρινιστικη του Υπουργειου για το ωραριο...Μπαχαλο φετος.
Το ωραριο των νηπιαγωγων σε αναγωγη συνεχομενων διδακτικων 45λεπτων ειναι 26,5 ωρες την εβδομαδα!...αυτο καλο ειναι να το γνωριζουν οσοι διανοηθουν να σκεφτουν αυξηση του ωραριου (off topic)