0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως είπε και ο guestteacher, από το ΦΕΚ 1260Γ/2013 μπορεί κάποιος να δει ότι οι ειδικότητες των 6 που έκαναν ανάκληση είναι:ΠΕ20ΠΕ05ΠΕ20ΠΕ01ΠΕ11ΠΕ19Άντε ότι οι 3 Πληροφορικοί έπαθαν την οξεία αεροπλάνη [(c) ernie] και ήθελαν ΠΕ Πληροφορικής (λες και έχει πλέον καμιά μισθολογική διαφορά).Οι άλλοι 3 τι περίμεναν να είναι μετά την μετάταξη;
Μα αυτοί σε ΙΕΚ είχαν μεταταχθεί. Εξάλλου οι υπόλοιποι 65 στο ίδιο ΦΕΚ (1260Γ/2013) δεν ανακάλεσαν.
Χωρίς να έχω κάνει αίτηση ανάκλησης, νομίζω πως όλη αυτή η κριτική είναι άδικη προς τους συναδέλφους:1. Είναι αλήθεια πως οι αιτήσεις γίνανε κάτω από έντονη πίεση και φόβο για διαθεσιμότητες κλπ με το κλίμα που επικρατούσε τότε και όλες αυτές τις πληροφορίες που διαρρέονταν από το υπουργείο περί πλεοναζόντων πληροφορικών, γυμναστών κλπ.2. Οι κατά τόπους προϊστάμενοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας που ρωτιούνταν από τους συναδέλφους ξεκάθαρα τους λέγανε ότι η πιο καλή επιλογή είναι να κάνουν αίτηση, γιατί στη δευτεροβάθμια δεν υπήρχαν ώρες για όλους, ενώ στην πρωτοβάθμια θα δίνονταν οργανικές. Αυτές είναι οι πληροφορίες που είχαν. Στην περίπτωση τη δική μου πχ είχαμε βρεθεί καμιά 10-15 συνάδελφοι στα γραφεία της διεύθυνσης και πήγαμε όλοι μαζί να ρωτήσουμε. Μετά τις μετατάξεις όμως και μέχρι τώρα τι διαπιστώνουμε; 1. οργανικές δεν δόθηκαν, τουλάχιστον ακόμα. 2. στη δευτεροβάθμια προέκυψαν ανάγκες και τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση πέρσι ήρθαν με αποσπάσεις από άλλους νομούς. Αυτό είναι ή δεν είναι πλάνη; Για να σε πείσει να φύγεις σου λέει ότι δεν υπάρχουν ώρες στη δ/θμια, περισσεύετε 15, ενώ στην πράξη φάνηκε ότι περίσσευαν πχ μόνο 10. Για να σε πείσει να πας στη α/θμια σου λέει θα σου δώσω οργανική και δεν σου δίνει. Ε λοιπόν κι εγώ να πω την αλήθεια αν είναι να είμαι στη διάθεση, προτιμούσα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, παρά στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ.