0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμαθα πωσ προκειται να γινει και αλλη φαση απο εσπα....τωρα μεχρι να τα δω.....
υστερα απο μια πολυ περιεργη βδομαδα στο νομο που μπηκα, με μια μεγαλη αναστατωση για επανατοποθετησεις κ μετακινησεις αναπληρωτων συναδελφων, κ παρανομες τοποθετησεις στη θεση αυτων , υπηρξε μια πληροφορια οτι ισως να βγει κονδυλιο για προσληψη αρχες δεκεμβρη..ή που μπορει να ειναι αληθες κ πολυ καλο, ή που αν τλκ ειναι ψευδες κ απλα ειπωθηκε για να καλυφθει η βρωμια του προισταμενου που αναστατωσε τις ζωες δυο συναδελφων...σχετικα με το θεμα βρωμιας, στη συναντηση των χριστουγεννων θα σας πω τι εγινε..πρεπει να ειμαστε ενημερωμενοι για τα παιχνιδια που παιζονται εις βαρος μας... ειτε ειμαστε ανεργοι ειτε δουλευουμε...ειναι αναγλη να εχουμε καποιο οργανο εκπροσωπισης, υπερασπισης για να βρισκουμε το δικαιο...πολυ απογοητευση για τη βρωμια του κλαδου μας.. καλημερα...
Καλημέρα και από εμένα!
πάντως εγώ ..... παρά τις πληροφορίες...δεν ελπίζω πια....Χριστούγεννα έρχονται....
Συμφωνω μαζι σου .Εγωμολις χτες μαζεψα και οτι υλικο ειχα και το πηγαινοεφερνα ανα τα σχολεια και το εβαλα στο παταρι ....Μακαρι να ηταν αληθινο αλλα δε νομιζω ..περυσι ειχα μεινει εκτος....ειχα ελπιδες μεχρι κ το μαρτιο...ελεγα εστω 2 μηνες...τπτ ομως..εβλεπα τα βιβλια μου κ γω κ μαραζωνα...μεχρι κ στον υπνο μου εβλεπα οτι με καλουσαν..υπομονη υπομονη..
να και η επιστολη μας σε τοπική εφημερίδα....http://www.xronos.gr/detail.php?ID=90803
Τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφραασε το minedu για τον άδικο χαμό της συναδέλφισσας στη Ρόδο....Άντε τώρα να ξέρεις εσύ ότι το ρέμα παραδίπλα είναι μπαζωμένο και παρατημένο στη τύχη του και ότι θα ξεχειλίσει και θα σε πνίξει....Δεν είναι τυχαίο,άλλωστε,ότι οι εκπαιδευτικοί κατέχουν θλιβερές πρωτιές στη συχνότητα ατυχημάτων και διαζυγίων.Γι' αυτό κάθε εκπαιδευτικός να δουλεύει κοντά στο σπίτι του και στον τόπο συμφερόντων του.Είναι εφικτό και είναι,ως συνήθως,θέμα πολιτικής ηγεσίας που δεν θέλει κάτι τέτοιο για να μας έχει στο χέρι και να μην μπορούμε να απαντάμε με δυναμικές απεργίες στα αντιλαικά μέτρα της εκάστοτε κυβέρνησης έτσι όπως είμαστε σκορποχώρι.Να ξυπνάς απ' τα άγρια χαράματα,με βροχή. με αέρα,με χιόνι και να τρέχεις στη πινέζα δεν πληρώνεται με τίποτα.Ας το γνωρίζουν οι καραβολεμένοι στο υπουργείο που έτσι ανερυθρίαστα εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια χωρίς να πείθουν πια κανέναν....
Εχεις τόσο δίκιο !!Μακαρι να άλλαζαν τα πράγματα!Αν επιθυμούσαν να αλλάξουν την κατάσταση θα το είχαν κανει.....αλλα τόσα χρονια αυτοί ζουν με τις πελατειακές σχέσεις τους, οποτε χλωμό να αλλάξει κατι....Τοσο κρίμα για αυτη τη χωρα....