0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω; αυτό: Άλλες πιστώσεις για αναπληρωτές δεν υπάρχουν,θα αξιοποιηθούν όμως αυτές που θα προκύψουν από τους μόνιμους διορισμούς.. τι σημαίνει;;;; πραγματικά έχω χάσει τη μπάλα τις τελευταίες μέρες με όοοοοολα αυτά που ακούγονται.
Αυτό σημαίνει οτι οι πιστώσεις όσων υπηρετούν αυτή τη στιγμή ως αναπληρωτες και θα διοριστούν, θα δοθούν σε νέους αναπληρωτες. Δηλαδή θα γινουν μόνιμοι και θα πληρώνονται απο αλλο κονδύλι άρα οι πιστώσεις τους που ήδη υπαρχουν μπορουν να δοθούν για πρόσληψη νέων αναπληρωτών! Θα διοριστούν 95 νηπιαγωγοι και νομίζω οτι σχεδόν όλοι δουλεύουν ως αναπληρωτες.
Θα βγω λίγο εκτός θέματος.. όμως δεν βλέπω κανένα σχόλιο για τους συναδέλφους αναπληρωτές που στελεχώνουν τα Ολοήμερα μέσω ΕΣΠΑ. Έχουν απλήρωτοι από τις 20 Δεκέμβρη και κοντεύουμε 20 Φλεβάρη. Τι τύπου εμπλοκές στις πληρωμές είναι αυτές. Και πώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι ζούνε μέχρι σήμερα μακριά από τα σπίτια τους; Πώς πηγαίνουν στα σχολεία τους; Θα έχουμε κι άλλες τέτοιες εκπλήξεις στην πορεία;
evdokia μου με την ίδια λογική σκέφτηκα κι εγώ .......... μα δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι το σωστό.............