0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nα ρωτήσω κάτι. Έχω διαβάσει σε διάφορα φορουμ ότι οι συγκεκριμένες προσλήψεις μεσω ΟΑΕΔ δεν παρέχουν συντάξιμα ένσυμα και προυπηρεσία. Παρέχει μόνο ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Δεν έχω ρωτήσει κάποιον που να γνωρίζει πραγματικά παρα μόνο σε συζητήσεις μέσω φορουμ. Αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά ας απαντήσει γιατί αναμένεται να βγούν και οι προσλήψεις στα ειδικά σχολεία σε σύντομο διάστημα. Σε αυτές σίγουρα δεν παίρνεις την προυπηρεσία γιατί πρέπει το υπουργείο παιδείας να κανει την πρόσληψη.
παιδια, δεν μπορει να μην προσμετραται,ειναι αδικια, να μπει καποιος στο σχολειο και να μην του προσμετρηθει η προ/σία (εγω δεν ειμαι στις κατηγοριες για να μπω στο προγραμμα, και βασικα το θεωρω χαλι μαυρο και φιασκο το ολο ζητημα).κι αν ειπωθει κατι τετοιο ή ισχυσει θα ειναι επι τούτου, για να σταματησει η μουρμουρα και αργότερα να προσμετρηθεί.
Είναι αδικία που εργάζεται ως εξειδικευμένο προσωπικό με μοναδικό κριτήριο την ανεργία.
Καλημέρα. Είναι με ένσημα. Από τη μία είναι αδικία για τους αναπληρωτές, από την άλλη όμως είναι αδικία να δουλεύεις σε τέτοιες δομές, να έχεις τις ίδιες αρμοδιότητες και καθήκοντα και να μην προσμετρηθεί.
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να δηλώσουμε στο πεντάμηνο που βγήκαν και ειδικότητες της πε και ειδικότητες της δε ευχαριστώ