0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
++++++++φωνώ
Δεν έχει λεφτά για να κάνει ΑΣΕΠ, γιατί να μπουν σε έξοδα αφού μπορούν να προσλάβουν απο τους επιτυχόντες;
Φινιώ το σκεπτικό σου είναι λάθος. Δε χρειάζεται λεφτά για να κάνει ΑΣΕΠ, διότι θα τα πάρει από τα παράβολα των συμμετεχόντων με το παραπάνω. Επίσης, ο στόχος τους δεν είναι να προσλάβουν/διορίσουν άτομα, αλλά να θέσουν σε πλήρη εφαρμογή των 3848 βγαίνοντας από την μεταβατική περίοδο. Για αυτό απαιτείται νέος διαγωνισμός ΑΣΕΠ.
κοριτσια μηπως πηρε καμια τηλ στο υπουργειο????εγω σημερα δεν προλαβα αυριο θα κανω ενα τηλ. να κανομε ολες να πιεσουμε για να δωσουμε το παρον μην χαλαρωνουμε!!!!
Έτσι ακριβώς!!!Αν και φοβάμαι ότι θα μας αφήσουν για το καλοκαιράκι...Έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ με αυτούς που έχουν ΦΕΚ...Μέχρι να βρουν πιστώσεις για τους επιπλέον επιλαχόντες...Τουλάχιστον θα μας πάρουν αργά ή γρήγορα!Λίγη υπομονή κ ΕΠΙΜΟΝΗ ακόμα!!Αύριο όλοι τηλεφωνα στο υπουργείο και στον ΑΣΕΠ!!
κοριτσια ξεκινηστε τα τηλ να τους τα πρηξουμε !!!!!!!!!!!!!!πηρα τηλ και ενω την προηγουμενη εβδομαδα μου ειπαν οτι περιμενουν απο μερα σε μερα την συμπληρωματικη εγκυκλιο σημερα ου ειπαν οτι ακομα δεν βγηκε το φεκ διορισμου και οτι πρεπει να παρουνε υπευθυνες δηλωσεις οτι αρνουνται τον διορισμο τους αυτες που αρνηθηκαν.(απο οσο καταλαβα οι 13 που αρνηθηκαν).μου ειπε οτι εχει διαδικασια το πραγμα και οτι θα καθυστερησει